ElvalHalcor: Ξεκίνα την καριέρα σου στη μεγαλύτερη βιομηχανία αλουμινίου και χαλκού

Η πολυεθνική ελληνική βιομηχανική δύναμη, ElvalHalcor, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το πολυπόθητο αλλά και ταυτόχρονα πιο δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα σου.

Οι προκλήσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας είναι πολλές και το μέλλον σε αυτήν μοιάζει συχνά αβέβαιο για πολλούς νέους ανθρώπους που ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους. Είναι οι ίδιοι νέοι που αναζητούν ευκαιρίες, διψάνε για τεχνογνωσία και θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό μίας εταιρείας που βάζει σε πρώτο πλάνο την κοινωνία και το περιβάλλον. Στόχος είναι να εργαστούν σε εταιρείες και κλάδους που εξυπηρετούν κάτι ακόμα μεγαλύτερο από την επιχειρηματική ανάπτυξη και ανταποκρίνονται σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις και αξίες, τις οποίες πρεσβεύουν και οι ίδιοι.

Αυτό ακριβώς κάνει η ElvalHalcor, μια εταιρεία που μπορεί να χαρακτηριστεί εθνικός πρωταθλητής στον κλάδο της παραγωγής προϊόντων αλουμινίου και χαλκού, μετρώντας τουλάχιστον 85 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας.

Μέσω της δέσμευσής της στους πυλώνες Περιβάλλον, Κοινωνία, Εταιρική Διακυβέρνηση, η ElvalHalcor θέτει στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και την κυκλική οικονομία μέσω της υπεύθυνης παραγωγής και ανάπτυξης προϊόντων με βιώσιμο πρόσημο.

Πέρα από την υιοθέτηση αναγνωρισμένων προτύπων βιώσιμης ανάπτυξης στις παραγωγικές της διαδικασίες, η εταιρεία αξιοποιεί τις μοναδικές ιδιότητες του αλουμινίου και του χαλκού -δύο 100% ανακυκλώσιμων μετάλλων- και προσφέρει βιώσιμα προϊόντα και λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Αξιοποιώντας το αλουμίνιο και τον χαλκό μπορεί να δημιουργηθεί μια πληθώρα βιώσιμων προϊόντων, όπως είναι οι πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες προϊόντων, τα ελαφρύτερα αυτοκίνητα και μέσα μεταφοράς και τα κτίρια με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τι σημαίνει, όμως, «παραγωγή προϊόντων αλουμινίου και χαλκού»;

Από τα παραπάνω, είναι λογικό να σου γεννάται η ερώτηση: τι σημαίνει η «παραγωγή προϊόντων αλουμινίου και χαλκού» στην οποία εξειδικεύεται η εταιρεία και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα που δημιουργεί η ElvalHalcor;

Τα προϊόντα αλουμινίου και χαλκού της ElvalHalcor, παρότι απευθύνονται σε βιομηχανίες προς περαιτέρω επεξεργασία και όχι άμεσα στον τελικό καταναλωτή, καταλήγουν να βρίσκονται παντού γύρω μας, στην καθημερινότητά μας.

Το αλουμίνιο και ο χαλκός έχουν τεράστιο φάσμα εφαρμογών. Από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτροκίνηση, τις εφαρμογές θέρμανσης – ψύξης – κλιματισμού, τη ναυπηγική, τη δόμηση, τις κατασκευές και τις εφαρμογές ΑΠΕ μέχρι τις συσκευασίες αναψυκτικών, τροφίμων και φαρμάκων. Με άλλα λόγια, είναι υλικά που βλέπουμε τριγύρω μας, από τους σωλήνες που μεταφέρουν το νερό στη βρύση μας, τα συστήματα αλουμινίου στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού μας, τα κλιματιστικά, έως τα κουτάκια για αναψυκτικά και μπύρες.

Κι αυτά είναι μερικά από τα πιο εμφανή. Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα περιπτώσεις προϊόντων που η παραγωγή τους γίνεται εφικτή χάρη σε προϊόντα και λύσεις αλουμινίου και χαλκού.

ElvalHalcor: Τι πρέπει να ξέρεις για την μεγαλύτερη πολυεθνική βιομηχανία αλουμινίου και χαλκού

Η ElvalHalcor είναι μία εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς, καθώς η Halcor, ο τομέας διέλασης χαλκού και κραμάτων της ElvalHalcor, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σωλήνων χαλκού σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), ενώ η Elval, ο τομέας έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor, αποτελεί μία από τις κορυφαίες μονάδες έλασης αλουμινίου στην Ευρώπη. 

Με το 92% των δραστηριοτήτων της να πραγματοποιείται εκτός Ελλάδας σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, με κύκλο εργασιών 3,7 δισ. ευρώ (2022), υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις που έχουν λάβει διεθνείς πιστοποιήσεις, μιλάμε χωρίς αμφιβολία για μια εταιρεία με ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα.

Η ElvalHalcor αποτελεί κορυφαία βιομηχανία της χώρας μας με υψηλή προστιθέμενη αξία, καθώς, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του ΙΟΒΕ, η εταιρεία παράγει αξία ίση με το 0,7% του ελληνικού ΑΕΠ και στηρίζει 22.600 θέσεις εργασίας, ξεπερνώντας στην κατάταξη, όχι μόνο άλλες εταιρείες, αλλά και ολόκληρους κλάδους.

ElvalHalcor: Η καριέρα σου ξεκινά σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της χώρας

Η ElvalHalcor είναι μια εταιρεία που πρωτοπορεί στον κλάδο της, με τα προϊόντα της να ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες μεγα-τάσεις βιωσιμότητας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η γνώση και η εξειδίκευση γίνονται εφόδια για τους ανθρώπους και την ανάπτυξή τους.

Σε αντίθεση με άλλους κλάδους, η βιομηχανία και ειδικότερα η μεταποίηση αλουμίνιου και χαλκού, απαιτούν συγκεκριμένη τεχνογνωσία και για αυτό η ElvalHalcor δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαρκή ανάπτυξη και εξειδίκευση των ανθρώπων της. Παράλληλα, ως εταιρεία που επενδύει στη βιομηχανική καινοτομία για να διακριθεί στη διεθνή αγορά, εστιάζει ιδιαίτερα στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Τόσο η Elval, όσο και η Ηalcor, διαθέτουν στις εγκαταστάσεις τους κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης τα οποία στελεχώνονται από εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό δυναμικό. Σε συνδυασμό με τα προγράμματα έμμισθης πρακτικής άσκησης, η ElvalHalcor αποτελεί το κατάλληλο περιβάλλον για το πιο δυναμικό ξεκίνημα καριέρας για μηχανικούς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι οι επαγγελματικές απαιτήσεις και το ανταγωνιστικό πνεύμα της εποχής, αποτελούν μια πραγματικότητα που μας καθιστά σε συνεχή εγρήγορση, η ElvalHalcor αναδεικνύεται ως η ιδανική επιλογή αν είσαι νέος μηχανικός ή επιστήμονας άλλης ειδικότητας και θέλεις να βάλεις τα θεμέλια για μια πολλά υποσχόμενη σταδιοδρομία με προοπτικές, ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε το πρώτο βήμα στην καριέρα σου δίπλα σε αυτούς που ξέρουν και μπορούν να σε καθοδηγήσουν, λόγω μεγάλης εμπειρίας, τεχνογνωσίας, αλλά και καινοτομίας.

Αναζητούμε ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Συνεργάτες με ήθος, αξίες, φιλοδοξία, πάθος για εργασία και επαγγελματισμό. Συνεργάτες που μπορούν να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και συνέπεια σε δύο κλάδους που εξελίσσονται διαρκώς και απαιτεί υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στη μεγάλη οικογένεια της ElvalHalcor, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα εδώ.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content