Ελληνική Λύση για το προεκλογικό Διάγγελμα Μητσοτάκη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σήμερα ο πρωθυπουργός έκανε μία ανάλυση, έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου των 4 ετών. Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε αμετανόητος. Πάλι του έφταιγαν οι άλλοι. Πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι αυτός.

Μίλησε για μείωση φόρων ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όταν η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο φόρο, ειδικό, στα καύσιμα.

Ακόμα και τώρα ο πρωθυπουργός μίλησε για παροχές στους συνταξιούχους. Αδιανόητα πράγματα, διότι οι συνταξιούχοι ακόμα περιμένουν τις επικουρικές και τα αναδρομικά τους.

Όσο για την άποψη του πρωθυπουργού για τον βασικό μισθό, ότι αύξησε το μισθό αυτό, να του υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος έλεγε ότι με 680 ευρώ δεν μπορεί να ζήσει ο ίδιος.

Για τη γεωστρατηγική του ανάλυση και την αναβάθμιση της χώρας, να του υπενθυμίσουμε ότι αυτός αποψίλωσε από όπλα τα νησιά μας. Ποια ισχυρή Ελλάδα, που έχει χάσει το όνομα της Μακεδονίας και κινδυνεύει να συρθεί να χάσει και το Αιγαίο;

Και για το μεταναστευτικό ο πρωθυπουργός πάλι είπε το ίδιο ακριβώς παραμύθι. Να του πούμε λοιπόν ότι χωρίς push back και με επιδόματα στους παράνομους μετανάστες δεν κάνεις μεταναστευτική πολιτική.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content