Εκδήλωση Ε.Ε.Σ. Θήβας για τα 100 χρόνια – Συγκίνηση και Ξεχωριστοί καλεσμένοι (φώτο ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση Ε.Ε.Σ. Θήβας για τα 100 χρόνια – Συγκίνηση και Εξαιρετικοί καλεσμένοι.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/3 στις 12,00 η εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θήβας στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Γέμισε το συνεδριακό κέντρο Θήβας σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι τίμησαν την εκδήλωση. Ξεχώρισε η παρουσία της Θηβαίας μας κ. Χαρούλας Αλεξίου η οποία τιμήθηκε για την προσφορά της στον πολιτισμό και στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Χάρις Αλεξίου καταχειροκροτήθηκε και συγκίνησε τους συντοπίτες της. Συγκίνησε τους πολίτες της Θήβας, συγκίνησε τις συμμαθήτριές της, τους γείτονές της. Το γλυκό μας το κορίτσι που πέρασε πολλά έγινε μεγάλη έφτασε ψηλά και για πολλά χρονιά είναι το καμάρι του τόπου μας.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Θηβών π. Γεώργιος Τουλουμάκος ο οποίος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, Ο δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου, εκπρόσωποι Τοπικών Συλλόγων και φορέων.

Στην εκδήλωση επίσης τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. κ. Αυγερινός για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Θήβας κ. Θεόδωρος Ρουπάκας μίλησε για την ιστορία του ΕΕΣ, καλωσόρισε τους καλεσμένους του, τους ευχαρίστησε και προβλήθηκαν βίντεο με το έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Συγκινητικότατη η Χάρις Αλεξίου έκανε αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, πως μεγάλωσε, τις δυσκολίες της , πως ξεκίνησε την πορεία της και γιατί άλλαξε το όνομά της. “Είμαι περήφανη που είμαι από τη Θήβα…απλά φοβόμουν τους δικούς μου στα πρώτα βήματα της καριέρας μου και άλλαξα το όνομά μου.” Η Χαρούλα μας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, όπως θα δείτε στο βίντεο που θα ακολουθήσει από το e-sterea.

H κ. Αλεξίου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τόνισε ότι όταν είναι κοντά του νιώθει μία ιδιαίτερη ευλογία.

Ο πρόεδρος της μικτής χορωδίας Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, έκανε μία συγκινητική παρέμβαση και εξέφρασε τον θαυμασμό προς την μεγάλη τραγουδίστρια.

Η πανέμορφη εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια της χορωδίας και μάλιστα ένα από αυτά ήταν αφιερωμένο στην Θηβαία ερμηνεύτρια.

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος με ένα σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε και είπε ότι έκανε τα πάντα να έρθει σε αυτή την εκδήλωση ακόμα και αν υπήρξαν δυσκολίες στην αρχή.

Δείτε φωτογραφίες και θα ακολουθήσει βίντεο από όλη την εκδήλωση καθώς και περισσότερες φωτογραφίες οι οποίες θα ανανεωθούν.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν στην μοναδική αυτή εκδήλωση.

Ακολουθούν φωτογραφίες και από τον συνεργάτη μας Ευάγγελο Γεωργίου

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content