Έγκλημα: Τον σκότωσε γιατί μπήκαν τα γίδια στο χωράφι του

Τον σκότωσε γιατί μπήκαν τα γίδια στο χωράφι του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με τη δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (20.06.2023). 

Ο 82χρονος πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε τον 50χρονο συγχωριανό του, γιατί… μπήκαν τα γίδια του στο χωράφι του! 

Ο 50χρονος βρισκόταν προκειμένου να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει από το κοπάδι του μαζί με τον αδερφό του. Τότε, ο 82χρονος λογομάχησε με το θύμα, γιατί για λίγο τα ζώα του πέρασαν στην δική του έκταση.

Το ήταν ήρεμο και ζήτησε συγγνώμη από τον ηλικιωμένο και μάλιστα – σύμφωνα με το ilialive- όταν τον είδε να κρατάει το όπλο του, φέρεται να είπε: «Τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό σκότωσέ με». Τη στιγμή όμως που απομακρύνθηκε, ο 82χρονος φέρεται να τον πυροβόλησε πισώπλατα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο αδερφός του θύματος, που ήταν παρών, προσπάθησε μάταια να αποτρέψει το κακό και μόλις έστρεψε ο ηλικιωμένος το όπλο και προς την δική του κατεύθυνση, κατάφερε να το αρπάξει και να τον αφοπλίσει.

“Άδικα πήγε το παλικάρι! Για κάτι ασήμαντο”, λέει στο newsit.gr κάτοικος του χωριού. “Τους ξέρουμε και τους δύο. Είμαστε σοκαρισμένοι. Είχαν μπει τα ζώα του θύματος στα κτήματα του 80χρονου. Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους. Είχαν και μακρινή συγγένεια και είχαν μία καλή σχέση”.

Ο αδικοχαμένος 50χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και πλέον η γυναίκα του να καλείται να αντιμετωπίσει τον μεγάλο πόνο και να στηρίξει τη οικογένειά της. “Τα τέσσερα παιδιά του έμειναν τώρα ορφανά. Ο μικρότερος πηγαίνει δημοτικό και το μεγαλύτερο έχει τελειώσει το Λύκειο. Ο 80χρονος δεν είχε ψυχολογικά θέματα απ’ ό,τι ξέρουμε. Μένουν μακριά από το χωριό με την γυναίκα του και το θύμα είχε στο ένα χιλιόμετρο από το κτήμα του ηλικιωμένου τον στάβλο του. Εγώ είχα κατέβει στην πόλη και μόλις το έμαθα τρελάθηκα”.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content