Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γιώργου Τζαβάρα στον Ορχομενό

«Μια βραδιά με παλμό, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, μια βραδιά πλαισιωμένη  από τους φίλους και τις φίλες της Ενότητα  , που αγκάλιασαν μαζικά και πλατιά τον υποψήφιο Δήμαρχο Ορχομενού κ. Γιώργο Τζαβάρα. Τα αποψινά εγκαίνια φανέρωσαν αυτό που καιρό τώρα εσείς μας λέτε, ότι η Ενότητα   είναι ο συνδυασμός της νίκης !!! Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε απόψε αλλά και εκείνους που δεν τα κατάφεραν αλλά μας στέλνουν ποικιλοτρόπως την υποστήριξη τους !».

 Μ` αυτά τα λόγια, η «Ενότητα» περιγράφει την χθεσινή, επίσημη πρώτη, του υποψήφιου Δημάρχου Ορχομενού κ. Γιώργου Τζαβάρα, με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έναντι του ΟΤΕ Ορχομενού. Μια βραδιά πολιτισμένη, μια συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε από κοσμοπλημμύρα και ενθουσιασμό ανάμεσα στους παρισταμένους και κράτησε πάνω από τρεις ώρες, προκαλώντας  σε πολλές περιπτώσεις μια αναπόφευκτη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μετά τον αγιασμό, τον Επικεφαλής του Συνδυασμού προλόγισε ο Ορχομένιος διεθνολόγος και επιστήθιος φίλος του κ. Γιώργος Καλαμπόκας. Στον χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας ήταν και πάλι ενωτικός και ρεαλιστικός , ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την υποστήριξή τους στον ίδιο και τον συνδυασμό του και επανέλαβε ότι «θα είναι Δήμαρχος όλων», δίνοντας έμφαση στους τομείς της καθημερινότητας, της ολοκλήρωσης των έργων, της βελτίωσης των υποδομών του πρωτογενή τομέα και της διασύνδεσης του κέντρου του Δήμου με τα χωριά του, την απασχόληση και την επιστροφή της νεολαίας μας.

«Δεν θέλουμε χωριά με σπίτια κλειδωμένα. Πρέπει πάση θυσία να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις οι νέοι να επιστρέψουν ξανά εδώ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πολλά ακόμα να αλλάξουν, με έμφαση στην οριστική αναβάθμιση της  καθημερινότητας και των υπηρεσιών προς τους κατοίκους  του Δήμου μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του.

  «Δεν υποσχόμαστε ότι έχουμε  το μαγικό ραβδί! Υποσχόμαστε όμως ότι θα είμαστε μια γροθιά για να ξορκίσουμε την μιζέρια, την αδιαφορία,  την εγκατάλειψη που όλοι βιώνουμε γύρω μας. Γιατί η οικογένεια της «Ενότητας» ήρθε για να μείνει στις καρδιές σας!» ανέφερε ο κ. Τζαβάρας, αποσπώντας το χειροκρότημα της λαοθάλασσας που τον είχε πλαισιώσει.   

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπα της δημόσιας ζωής μας,  υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content