Δύο συλλήψεις από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας

Δύο (2) συλλήψεις από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εκ ων οποίων η μία για κλοπή από κατάστημα και η δεύτερη λόγω καταδικαστικής Απόφασης για κλοπή

Από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκαν δύο (2) συλλήψεις ημεδαπών σε περιοχές της Χαλκίδας, εκ των οποίων ο ένας για κλοπή από κατάστημα και ο δεύτερος λόγω καταδικαστικής Απόφασης για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ημεδαπός χθες (24-04-2023) το μεσημέρι, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές το μεσημέρι εισήλθε σε κατάστημα μίνι μάρκετ της περιοχής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή του μηχανή.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ημεδαπός σήμερα (25-04-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, για κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση και για τις δύο περιπτώσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr