Δράσεις για την υγεία από το εργατικό κέντρο Λιβαδειάς

ΔΡΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ  από το εργατικό κέντρο Λιβαδειάς

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς μετά την συνάντηση που είχε με τα συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία της Επαρχίας Λιβαδειάς για τα ζητήματα Υγείας, αποφάσισε τον κοινό συντονισμό δράσεων για την άμεση διεκδίκηση λύσεων  στα προβλήματα της Υγείας – Πρόνοιας.

 Διεκδικούμε τώρα:

  • Αύξηση χρηματοδότησης και πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς άλλα και των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Κέντρα Υγείας και Αγροτικά Ιατρεία.
  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση , ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης.

  O αγώνας απέναντι στην πολιτική που δεν λογαριάζει ανθρώπινες ζωές και κοστολογεί τις ασθένειες θα είναι συνεχής με κλιμάκωση το επόμενο διάστημα.

Ο αγώνας  αυτός αφορά όλους μας , γι’ αυτό καλούμε όλους τους Φορείς της Επαρχίας Λιβαδειάς να υπερασπιστούμε το Δημόσιο, δωρεάν, καθολικό σύστημα Υγείας – Πρόνοιας.

Στα πλαίσια αυτά θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τα Συνταξιουχικά Σωματεία, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

  Συμπαραστεκόμαστε στην Απεργία των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία την Πέμπτη 22 Φλεβάρη και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι τους.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ  

ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024:

  • ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 11.30΄π.μ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 
  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 18.30΄μ.μ.

 

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content