Δωρεά από τον Γιώργο Κιούση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Δωρεά από τον Γιώργο Κιούση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Και όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι! Αν και επιθυμία του Γιώργου Κιούση ήταν να μην γίνει αναφορά στο όνομά του, η κ.Δρίτσα θεώρησε σωστό να τον ευχαριστήσει δημόσια για την δωρεά του στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας. Εδώ θα μας επιτρέψει ο Γιώργος να πούμε και εμείς, ότι δεν είναι η πρώτη δωρεά.

Ανακοίνωση κ. Δρίτσας:

“Το ευχαριστώ είναι λίγο όταν η ανταπόκριση και η διάθεση προσφοράς έρχεται από έναν άνθρωπο που δεν μας γνωρίζει προσωπικά και θέλει μόνο να βοηθήσει. “Το ευχαριστώ είναι λίγο όταν η ανταπόκριση και η διάθεση προσφοράς έρχεται από έναν άνθρωπο που δεν μας γνωρίζει προσωπικά και θέλει μόνο να βοηθήσει.

Γιώργο, γνωρίζω ότι επιθυμία σου ήταν να μη γνωστοποιηθεί η δωρεά σου για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, όμως ο τρόπος με τον οποίο επικοινώνησες την διάθεσή σου να μας βοηθήσεις, επιβάλλει σχεδόν αυτή τη δημοσίευση.

Ζητώ συγνώμη, που παρέβλεψα την επιθυμία σου για ανωνυμία, ο σκοπός όμως αυτής της δημοσίευσης είναι να υμνηθεί ο εθελοντισμός ακόμη μια φορά, μέσα από αυτή την ομάδα που έχει προσφέρει τόση μεγάλη βοήθεια σε όσους την χρειάστηκαν. Όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα! Η ομαδικότητα, η αλληλοβοήθεια και η συνεργασία είναι αξίες που διδάσκουμε εμείς οι δάσκαλοι καθημερινά στους μαθητές μας. Τα παιδιά διδάσκονται καλύτερα όμως διά του παραδείγματος. Κι εσύ έδωσες το παράδειγμα!

Η βιβλιοθήκη του σχολείου μας εξοπλίστηκε με ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας για να καλύψει τις ανάγκες της καταγραφής των βιβλίων που διαθέτουμε και να εξυπηρετήσει τον δανεισμό φέρνοντας σε επαφή τα παιδιά με την τεχνολογία μέσα από τον σωστό τρόπο!

Το εργαστήριο πληροφορικής εξοπλίστηκε με ένα δεύτερο laptop για να αντικαταστήσει κάποιο που δεν επισκευάζεται.

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών του σχολείου και όλων των μαθητών μας, σε ευχαριστώ από καρδιάς!”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content