Δολοφονία στην Κω: Ετοιμαζόταν να φύγει για Ιταλία ο Μπαγκλαντεσιανός

Οι κινήσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ήταν αυτές που οδήγησαν την αστυνομία να τον θεωρήσουν ως τον βασικό ύποπτο.

Όλο και πληθαίνουν τα στοιχεία που «καίνε» τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω. Το τελευταίο στοιχείο ανακαλύφθηκε στο κινητό του Μπαγκλαντεσιανού, όπου βρέθηκε ένα μήνυμα που έστειλε σε ομοεθνείς του στην Ιταλία, μέσα από το οποίο ομολογούσε ξεκάθαρα την πράξη του.

Συγκεκριμένα, έγραφε στα μηνύματα, «Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα». Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες έγιναν από την Δευτέρα (18.06) έως και τις 04.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6).

«Συνελήφθη» από την κάμερα να αγοράζει εισιτήριο για Ιταλία

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε ένα ανταλλακτήριο και να σηκώνει χρήματα. Εκεί ρώτησε αν μπορεί να βγάλει εισιτήριο, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Στην συνέχεια, πήγε σε ταξιδιωτικό γραφείο, όπου έβγαλε εισιτήριο για την Ιταλία. Για την κίνηση αυτή δεν ενημέρωσε κανέναν. Ούτε καν τον Πακιστανό συγκάτοικο του.

Από την άλλη, στους αστυνομικούς έλεγε ότι δέχτηκε πρόταση για δουλειά και την αποδέχτηκε επειδή το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Οι αξιωματικοί κράτησαν την απάντησή του και περίμεναν την ανάλυση από το κινητό του τηλέφωνο.

Έψαχνε στην Google για την διαγραφή του στίγματος του GPS

Νέα στοιχεία ανακάλυψε το εγκληματολογικό εργαστήριο από το κινητό του Μπαγκλαντεσιανού. Ο 32 χρονος, όπως απαοκαλύπτεται, αποπειράθηκε να σβήσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη. Στην ουσία, έψαχνε στην Google για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διαγράψει από το κινητό του, το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, τα έσβησε και από το κινητό της Αναστάζια.

Το GPS ήταν αυτό που έδωσε τα απαραίτητα στοιχεία, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, δηλαδή, είδαν τα στοιχεία από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ μέχρι την ώρα που έφυγαν η Ανταστάζια και ο 32χρονος κι ο τελευταίος επέστρεψε στο σπίτι του.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content