Δήμος Τανάγρας: Υπερπλήρες το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Περγάλια για το δημοτικό συμβούλιο και τις τοπικές κοινότητες!

Μπορεί προχθές να ανακοινώθηκε από το Πρωθυπουργό η ημερομηνία των Εθνικών Εκλογών, αλλά οι ζυμώσεις για τις δημοτικές εκλογές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στον Δήμο Τανάγρας, έχει σχεδόν κλείσει το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Περγάλια με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία». Βρισκόμαστε πριν το τέλος Μαρτίου και ήδη έχουν ανακοινωθεί περισσότεροι από 100 υποψήφιοι για το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και τις τοπικές κοινότητες, ενώ πληροφορίες από την ομάδα του κ. Περγάλια μιλούν για ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο, χρησιμοποιώντας τα ανώτατα όρια υποψηφιοτήτων σε κάθε δημοτική ενότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Περγάλια απαρτίζεται τόσο από ήδη υπάρχοντα στελέχη του συνδυασμού του, όσο και από νέα μέλη που έρχονται να φέρουν φρεσκάδα με τις ιδέες τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις τελευταίες δηλώσεις υποψηφίων του συνδυασμού «Εμείς η Κοινωνία» του υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Περγάλια.

Παρασκευή Κουρουτού, Ιατρός
«Στις εκλογές τον Οκτώβρη του 2023, θα βρίσκομαι για ακόμα μια φορά στο συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία», μαζί με το Δήμαρχό μας Βασίλη Περγάλια. Η εργασία μου στο τομέα της Υγείας και η επαγγελματική μου δραστηριοποίηση στο τόπο που ζω και έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου, έχει διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στη καλλιέργεια σχέσεων με τους συμπολίτες μας! Έτσι, λοιπόν, η συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές σηματοδοτεί την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας!»

Γιάννα Λιάπη
«Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες
Ανταποκρινόμενη στην πρόταση του Δημάρχου κ. Βασίλη Περγάλια αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο “ΕΜΕΙΣ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ”.
Ως γυναίκα, μητέρα και δημότισσα αυτού του τόπου υποχρεούμαι κι εγώ να δράσω και να παλέψω για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.
Θεωρώ ότι είναι καθήκον όλων μας να προσφέρουμε για την αναβάθμιση της τοπικής μας κοινωνίας.
Με στόχο την συνεισφορά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας και οραματιζόμενη έναν ανθρώπινο Δήμο που θα μεγαλώσουν οι επόμενες γενιές, ευελπιστώ ν’ αποτελέσω αρωγό στην προσπάθεια του Δημάρχου κ. Βασίλη Περγάλια.»

Παναγιώτης Παπαθανασίου, Αστυνομικός
«Η εργασία μου στον Τομέα της Ασφάλειας των πολιτών με κάνει ως νέο της σημερινής κοινωνίας, να αισθάνομαι τον φόβο και την αβεβαιότητα του αύριο. Όντας νέος στην ηλικία και με όρεξη για δουλειά, για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο που μεγάλωσα και δραστηριοποιήθηκα, αποδέχομαι με χαρά την πρόταση του – Υποψηφίου – Δήμαρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια για τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» , αλλά και στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Τανάγρας.»

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content