Δήμος Τανάγρας: Ξεκινά η Ανάπλαση Οδικού Δικτύου στο Σχηματάρι

Σε μια σημαντική κίνηση προς τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, ο Δήμος Τανάγρας ανακοίνωσε την υπογραφή συμβάσεων για έργα ανάπλασης στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Σχηματαρίου. Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, από τον Δήμαρχο Βασίλη Περγάλια και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ».

Η εν λόγω εταιρεία, με έδρα την Θήβα, επιλέχθηκε ως η πλέον συμφέρουσα προσφορά με έκπτωση 32,43%, για το έργο της αναπλάσεως, το οποίο υπολογίζεται στο ποσό των 1.445.128,65 ευρώ. Οι προβλεπόμενες εργασίες, που αναμένεται να διαρκέσουν οκτώ μήνες, στοχεύουν στην αναβάθμιση της προσβασιμότητας και της ασφάλειας του δικτύου.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, κ. Περγάλιας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη του έργου, τονίζοντας τη σημασία του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή. Ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους για την προετοιμασία μιας άρτιας πρότασης και υπογράμμισε τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση σημαντικών έργων που ενισχύουν την τοπική κοινότητα.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content