Δήμος Τανάγρας: Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας και αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται στην περιοχή του Δήμου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Τανάγρας:

Απόφαση Δημάρχου Τανάγρας για κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 08/02.

ΑΠΟΦΑΣΗ 115 /2023

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Έχοντας υπόψη :

• Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 58 “Αρμοδιότητες Δημάρχου” του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ78/Α/7-6-2010) ΄΄Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

• Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 94 “Πρόσθετες αρμοδιότητες Δήμων” , παρ.4 αριθ. 27 του Ν. 3852 (ΦΕΚ78/Α/7-6-2010) ¨Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ , στο οποίο αναφέρεται ότι προστίθεται η ακόλουθη αρμοδιότητα : Η διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών ή επιδημικής νόσου, εντός των διοικητικών ορίων του οικείου Δήμου¨.

• Τις διατάξεις του άρθρου 4 του Π.Δ. 79/2017.

• Το Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεση/Βραχεία Διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ»

Αποφασίζει

Αύριο Τετάρτη 8/2/2023 όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται στην περιοχή του Δήμου και τα οποία – όπως έχει ανακοινωθεί από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία – θα συνεχισθούν, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Περγάλιας Βασίλειος

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content