Δημιουργία πάρκου στην Αλυκή

Δημιουργία πάρκου στην Αλυκή


Φίλες και Φίλοι

ℹ️ Εδώ και αρκετό διάστημα, ο Σύλλογός μας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γ. Αναστασίου αλλά και με τους κ.κ. Α. Καμούτση και Ε. Κεφαλά, προκειμένου να υλοποιηθεί –επιτέλους- η αγορά οικοπέδου στην Αλυκή, ώστε να δημιουργηθεί χώρος αναψυχής για παιδιά, γονείς και επισκέπτες.

ℹ️ Από τα δεδομένα που προέκυψαν μέχρι σήμερα, αυτό δεν κατέστη δυνατό για την αγορά του οικοπέδου Σ.Ο.Δ.Υ η οποία οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, για λόγους που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν.

???? Ο Σύλλογός μας, πρότεινε εναλλακτική λύση για άλλο χώρο που διατίθεται στην περιοχή μας και που πληροί τα κριτήρια προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία.

???? Όπως αντιλαμβάνεστε, το συγκεκριμένο έργο για την αγορά οικοπέδου αλλά και την αξιοποίησή του για δημιουργία πάρκου, έχει ζωτική σημασία για τον οικισμό μας. Η ολοκλήρωση της αγοράς του χώρου από τον Δήμο και η μελέτη και υλοποίηση έργων για την αξιοποίησή του, θα προσφέρει χώρο και χρόνο ξενοιασιάς και απασχόλησης οικιστών και επισκεπτών αλλά και κυρίως των μικρών μας φίλων. Ταυτόχρονα, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης, δημιουργικότητας, δεσμών και αλληλεπίδρασης μεταξύ των οικιστών.

???? Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι, η έως τώρα θετική αντιμετώπιση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής δεν είναι προσχηματική εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, κάτι που ασφαλώς χρειάζεται να επιβεβαιωθεί άμεσα.

ℹ️ Από την πλευρά μας θα επιμείνουμε και θα πιέσουμε για την ταχεία εξέλιξη της αγοράς οικοπέδου, το οποίο θεωρούμε ότι εκτός από το γεγονός πως το χρειάζεται εδώ και πολύ καιρό η περιοχή μας, ταυτόχρονα –και- το δικαιούται!

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις.

Αργώ Αλυκής

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content