Δήλωση Λουκά Αποστολίδη για debate

Φάνηκε πλέον καθαρά ότι ο μεγαλύτερος εχθρός των συνυποψηφίων Περιφερειαρχών στη Στερεά Ελλάδα είναι ο φόβος τους. Η άρνηση του κυρίου Σπανού και του κυρίου Γκλέτσου, να συμμετάσχουν σε ένα τηλεοπτικό debate, είναι αποκαλυπτική. 

Αν κάτι δείχνει είναι ότι φοβούνται το δημόσιο διάλογο. Φοβούνται τον αντίλογο και την αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Αισθάνονται ανασφαλείς στη δημόσια συζήτηση. Νοιώθουν εκτεθειμένοι, όταν βρεθούν μπροστά στα εύλογα ερωτήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου στη Στερεά Ελλάδα. 

Εξ ου και προτιμούν τους κούφιους μονολόγους  και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις. Τα προσχήματα που επικαλούνται για να αποφύγουν το  debate, τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Και το χειρότερο, δείχνουν ότι δεν έχουν το πολιτικό ανάστημα να ανταποκριθούν στην αυτονόητη ανάγκη να συζητήσουμε δημόσια τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και τους πολίτες της. 

Η μάχη της κάλπης επιβάλλει σε όλους μας το αυτονόητο:  Να υπερβούμε τις φοβίες μας και τις αναστολές μας, αν πράγματι χρειάζεται να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας. Διαφορετικά οι συμπολίτες μας δικαίως, θα μας εγκαλούν για έλλειψη ευθύνης και θάρρους.

Ας αναλογισθούν έστω και τώρα οι κύριοι Σπανός και Γκλέτσος, ότι η άρνησή τους να συμμετάσχουν σε ένα debate, τους καθιστά υπόλογους σε όλο τον κόσμο της Στερεάς Ελλάδας που προσδοκά την αναγέννηση της περιφέρειάς μας. Αν πιστεύουν ότι με πρακτικές στο σκοτάδι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορούν να υποκλέψουν την ψήφο των εκλογέων, δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι η επιλογή τους αυτή υποσκάπτει την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά τους. 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content