Διαδικτυακή Απάτη στη Λιβαδειά με “Μαϊμού” Ενδύματα-Έφοδο σε αποθήκη

Παρουσιαζόταν μέσω διαδικτύου επώνυμα ενδύματα και υποδήματα σε χαμηλές τιμές, ωστόσο κατά την παραλαβή τους, οι πελάτες διαπίστωναν ότι πρόκειται για άλλα προϊόντα, μάλιστα, χαμηλής ποιότητας.

Καθημερινά, οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη τη χώρα αποκαλύπτουν τουλάχιστον μία περίπτωση απάτης. Μια ενδεικτική απάτη αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, ανακαλύφθηκε απάτη που είχε ως διακριτικό χαρακτηριστικό την πώληση επώνυμων ενδυμάτων και υποδημάτων μέσω διαδικτύου. Οι πελάτες, κατά την παραλαβή, διαπίστωναν ότι τα προϊόντα διέφεραν από την περιγραφή και, παρακάτω, ανακαλύφθηκε ότι είχαν ευτελή ποιότητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, κατασχέθηκαν χρεωστικές κάρτες τράπεζας και δύο συσκευασίες τηλεφωνικής σύνδεσης από τον επαγγελματικό χώρο και την οικία της κατηγορούμενης, μιας 42χρονης που κατηγορείται για απάτη μέσω διαδικτύου. Η κατηγορούμενη εμπλέκεται σε 38 περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, με τη δικογραφία να υποβάλλεται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

lamiareport

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content