Χρήστος Χρήστου: “Αδιανόητο τον 21ο αιώνα να μην υπάρχει νερό στην Αλυκή” – video

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θήβας Χρήστος Χρήστου στην Αλυκή Βοιωτίας για το τεράστιο πρόβλημα του νερού.

Επίσκεψη του Χρήστου Χρήστου στο παραθαλάσσιο χωριό μας και συνάντηση με τους κατοίκους οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά, ώστε να μιλήσουν για το μεγάλο αυτό πρόβλημα του μεγαλύτερου αγαθού …. ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ώστε να βρεθεί κάποια λύση ή τουλάχιστον να γίνει η αρχή.

Το χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης στην Αλυκή Βοιωτίας εξακολουθεί να υφίσταται και να ταλαιπωρεί τους κατοίκους εν έτη 2023.

Εκδηλώσεις η μία μετά την άλλη, οι περισσότερες μάλιστα υπό την Αιγίδα του Δήμου Θηβαίων, αλλά λύση … καμία ακόμη.

Ο Χρήστος Χρήστου τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί επιτέλους μία λύση ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων το χειμώνα αλλά ιδιαιτέρως το καλοκαίρι αφού η Αλυκή είναι ένας από τους υπέροχους τουριστικούς προορισμούς.

Δυστυχώς ένα από τα πλέον τουριστικά και αξιοποιήσιμα μέρη του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ με υψηλή επισκεψιμότητα ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, παρουσιάζει την αλγεινή εικόνα της εγκατάλειψης από την απερχόμενη Δημοτική αρχή συμπληρώνοντας το παζλ της αδιαφορίας που παρουσιάζει το σύνολο του Δήμου μας.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι πολίτες τον 21ο αιώνα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, το νερό.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Χρήστου είπε:

“Για εμάς η αποκατάσταση της ύδρευσης είναι θέμα ζωτικής σημασίας, ένα έργο από αυτά που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν ολοκληρωθεί.”

Παρακολουθήστε το βίντεο από την συνάντηση

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content