Χάρις Αλεξίου: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro» – βίντεο

Μια συγκινητική ανάρτηση με βίντεο έκανε η Χάρις Αλεξίου για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη διεθνή επιτυχία του Maestro στο MEGA.

Η ιδιαιτέρως θετική ανταπόκριση του κοινού του Netflix έφερε το Maestro στην πρώτη δεκάδα, από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του. Την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που δημιουργήθηκε για το MEGA την αγαπήσαμε εμείς αλλά την αγάπησε και ο πλανήτης μιας και το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος του «Maestro» στο Netflix προβάλλεται πλέον παγκοσμίως.

«Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει. Αν δεν είχα την στήριξη και το πράσινο φως από το MEGA και την πρόσκληση από τον πρόεδρο του καναλιού που μου είπε «κανε ό,τι θέλεις ελεύθερα», δεν θα μπορούσα να το κάνω. Το έκανα χάρις στην ελευθερία που μου έδωσε το MEGA να κινηθώ όπως θέλω. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μια δουλειά τέτοιων απαιτήσεων» έλεγε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο MEGA ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η Χάρις Αλεξίου, μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ευχαρίστησε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την πανέμορφη και πρωτόγνωρη συνθήκη που ζει με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Maestro.

«Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα αλλά και άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό και αυτός που ήταν σαν να με περίμενε ότι θα δεχτώ.

Μου είπε θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν.

Του είπα να μου στείλει το σενάριο και μου είπε ότι θέλω να κάνεις την γιαγιά. Μμμ… τη γιαγιά. Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν ένα δύο δευτερόλεπτα και λέω θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε.

Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν.

Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική.

Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά. Την χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από τον Maestro και εξακολουθούμε να την παίρνουμε.

Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή.

Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου. Ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου», ανέφερε η Χάρις Αλεξίου στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

in

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content