Χαλκίδα: Σύλληψη δύο ανηλίκων με εντάλματα σύλληψης για ληστείες

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι ημεδαποί στη Χαλκίδα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Εντάλματα σύλληψης για ληστείες

Με Εντάλματα σύλληψης για ληστείες της κας Ανακρίτριας Χαλκίδας, συνελήφθησαν χθες (23-02-2023) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Χαλκίδα, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί.

Ειδικότερα, σε βάρος τους εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για ληστεία, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 19-03-2022 σε ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, όπου οι ανωτέρω, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή μαχαιριού που έφερε ένας εξ αυτών, προσέγγισαν αλλοδαπό που βάδιζε στην περιοχή και αφαίρεσαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σε βάρος ενός εκ των ανηλίκων, εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για ληστεία, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 11-02-2023 σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένου και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω έχουν απασχολήσει κατ ‘επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη πληθώρας κλοπών (κυρίως σε καταστήματα και δικύκλων) στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content