Χαλκίδα: Πέθανε από απανωτά εγκεφαλικά λόγω θερμοπληξίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον απρόσμενο χαμό ενός 43χρονου άνδρα – πιθανότατα από θερμοπληξία, αν και εκκρεμεί η νεκροψία/νεκροτομή – ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, ο άτυχος 43χρονος ήταν οδηγός ντελίβερι και το πρωί της Πέμπτης πήγε κανονικά στην εργασία του. Κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, είπε στη μητέρα του ότι αισθάνεται υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο. Άμεσα επικοινώνησαν με γιατρό, ο οποίος τους συνέστησε να του εφαρμόσουν κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση, ωστόσο, χειροτέρευε και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν επειγόντως στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, υποφέροντας από πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς ο άνδρας υπέστη απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον – που μεταφέρει το eviaonline – ο 43χρονος ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ρίξουν οι αρμόδιες αρχές με τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr