Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Κωπαΐδα δραστηριοποιείται – Υπογραφή σύμβασης

Μπακογιάννης- Σπανός-Παπαθωμά Live από την συνάντηση στον Αλίαρτο

Live από την συνάντηση στον Αλίαρτο

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας , κ. Φάνης Σπανός , η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας κ. Παπαθωμά Φανή , ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κίντζιος Σπυρίδωνας , παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη , συναντήθηκαν για την υπογραφή σύμβασης του έργου: ” Διαμόρφωση κτιρίου του πρώην Οργανισμού Κωπαίδας για τη στέγαση τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών‘ σήμερα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων , στα πέτρινα.

Αποκλειστικά πλάνα από το e-sterea

Συγκεκριμένα η Φανή Παπαθωμά έγραψε:

Είναι όλα αυτά που ονειρευτήκαμε,όλα αυτά που παλέψαμε με πείσμα, μεθοδικότητα, επιμονή ,συνέπεια και τεχνοκρατική αντίληψη.

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην καρδιά της Βοιωτίας!!!!

Στην καρδιά του κάμπου της Κωπαίδας!!!!!!

Έργο προϋπολ.3.000.000 είναι πραγματικότητα.

Ο κ. Φάνης Σπανός έγραψε:

Υπογράψαμε τη σύμβαση κατασκευής του έργου: «Διαμόρφωση κτιρίου του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας για τη στέγαση τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Ξεκινά πλέον ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ και πολλαπλάσιας αξίας για την ανάπτυξη της περιοχής, το οποίο προβλέπει τη μετατροπή του παλαιού εκκοκκιστηρίου της “Lake Copais Co Ltd” σε μια σύγχρονη πανεπιστημιακή υποδομή με συνεδριακό κέντρο και εργαστήρια.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σπυρίδων Κίντζιος, από τους οποίους ξεκίνησε αυτή η σημαντική δράση το 2017 με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας της Περιφέρειας με το πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content