Αστυνομικοί Βοιωτίας περιθάλπουν κουτάβι

Αστυνομικοί φιλοξενούν και περιθάλπουν κουτάβι στη Βοιωτία – Αναζητούν ανάδοχο

Δεν είναι πρώτη φορά που οι αστυνομικοί της Βοιωτίας δείχνουν πόσο ευαισθησία κρύβουν. Εκτός του ότι κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια στην Βοιωτία ώστε να κυλάει η ζωή μας με ασφάλεια (όσο είναι δυνατόν αυτό), τώρα έδειξαν ότι εκτός εμάς, τους πολίτες του νομού μας προστατεύουν και τα αθώα ζωάκια όπου το έχουν ανάγκη.

Οι αστυνομικοί μας που φιλοξενούν στην διεύθυνση ασφαλείας Βοιωτίας ένα υπέροχο κουτάβι, αναζητώντας μια οικογένεια που θα το υιοθετήσει.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, Ζάχος Καρακώστας γνωστοποίησε μάλιστα πως το σκυλί χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, την οποία μάλιστα ανέλαβε να πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς, ένας κτηνίατρος στη Θήβα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κυρίου Καρακώστα: «Το πανέμορφο κουταβάκι μας που φιλοξενείται σε Αστυνομική υπηρεσία της Δ.Α. Βοιωτίας, μέχρι να βρει την οικογένειά του, χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Για τον λόγο αυτό απευθυνθήκαμε σήμερα στον κτηνίατρο κ. Καραμπιτσάκο Αναστάσιο στη Θήβα, ο οποίος αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του. Αύριο κιόλας θα απευθυνθούμε στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου Θηβαίων και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν άμεσα, ώστε το κουταβάκι μας να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα ώστε να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ο σκύλος είναι το μόνο πράγμα στην γη, που σ’ αγαπάει περισσότερο απ’ ότι αγαπάς εσύ τον εαυτό σου!».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr