Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Χαλκίδα

Δύο (2) στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Χαλκίδας, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, έλαβαν χώρα δύο (2) στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές της Χαλκίδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης επιχείρησης, η οποία έλαβε χώρα την 19-02-2023, από ώρες 09:00 έως 15:00, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Συνελήφθησαν 2 άτομα, εκ των οποίων ένας ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις νομοθεσιών περί ναρκωτικών και αλλοδαπών (διέμενε παράνομα στη χώρα μας), ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης. προσήχθησαν 4 άτομα, ελέγχθησαν 31 άτομα και 29 οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης επιχείρησης, η οποία έλαβε χώρα χθες (22-02-2023), από ώρες 07:30 έως 13:30, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Συνελήφθη ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 Εντάλματα σύλληψης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών,
προσήχθησαν 13 άτομα,
ελέγχθησαν 34 άτομα και 31 οχήματα,
βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και
ακινητοποιήθηκαν 4 οχήματα.

Στις προαναφερόμενες επιχειρήσεις έλαβαν μέρος αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Με κύριο γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την προστασία του κοινωνικού συνόλου, οι επιχειρήσεις αυτές αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content