Αποτελέσματα δημοσκόπησης για τον Δήμο Θηβαίων

Καταρχάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συγγνώμη μας για την καθυστέρηση στην δημοσίευση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης για τις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Θηβαίων, η οποία αρχικά επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η αιτία της καθυστέρησης ήταν η απόφασή μας να παραχωρήσουμε μία πρόσθετη περίοδο για να επιτραπεί μια πιο διαφανής και αξιόλογη ανάλυση του πολιτικού τοπίου και των υποψηφίων.

Από την αρχή της δημοσκόπησης, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο πρώτος και ο δεύτερος συνδυασμός διατηρούν μία πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους, όπως ήταν και στην αρχική φάση.

Αυτή η ελάχιστη διαφορά δεν έχει αξία να αναφερθεί εκτενώς, διότι, όπως είδαμε και στον περασμένο Σεπτέμβριο, μπορούν να προκύψουν ανατροπές με ταχείς ρυθμούς.

Δεδομένου ότι οι δύο πρώτοι συνδυασμοί βρίσκονται σε τόσο παρόμοιες θέσεις στα αποτελέσματα, και λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές ανατροπές που παρατηρήθηκαν τον προηγούμενο μήνα, δεν θα είναι δίκαιο να αναφέρουμε ακριβή ποσοστά.

Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε με βάση το σκεπτικό μας είναι ότι οι 2 πρώτοι συνδυασμοί είναι (αλφαβητικά) o «Δήμος Πολιτών» και ο «Συνεργασία για την Ανάπτυξη», ενώ ακολουθεί τρίτος ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σε κάθε περίπτωση, επιθυμούμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς.

Το σημαντικότερο είναι να διεξαχθούν δίκαιες και διαφανείς εκλογές, και ο λαός της Θήβας να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον προσωπικό του εκπρόσωπο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content