Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία από το Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τους πολίτες του Δήμου Λεβαδέων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας από τους καταστροφικούς σεισμούς, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό το βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης και ευαισθησίας που τους χαρακτηρίζει.


Συγκεντρώθηκε πληθώρα ειδών πρώτης ανάγκης (παπλώματα, κουβέρτες, υπνόσακοι, κασκόλ, γάντια, είδη υγιεινής κ.α. τα οποία ήταν σε άριστη κατάσταση και πολλά αγοράστηκαν ειδικά για τους γείτονες μας),φάρμακα, υγειονομικό υλικό και ξηρά τροφή.


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημειώνει ότι η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πολίτες των περιοχών που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς δείχνει ότι η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα και ότι ως άνθρωποι οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά έχοντας χάσει τα πάντα και με τον τρόπο αυτό να τους προσφέρουμε λίγο κουράγιο για να συνεχίσουν τη ζωή τους.


Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο Δήμο Λεβαδέων απεστάλησαν στη Λαμία την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 με δύο αυτοκίνητα του Δήμου.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content