Από την Βοιωτία η επόμενη αποχώρηση από την “Πλεύση Ελευθερίας”

Από την Βοιωτία η επόμενη απόχώρηση από την “Πλεύση Ελευθερίας”

Η Αλεξάνδρα Πολυχρονοπούλου με ανάρτηση της ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου .

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ. Πολυχρονοπούλου:

“Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και καθότι βρίσκομαι στον στρόβιλο αυτών, δεν μπορώ να μένω αμέτοχη και να προσποιούμαι ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Έχοντας αγάπη για τη χώρα και τους ανθρώπους της και μεγάλη επιθυμία για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της/ τους, θέλησα και εγώ να αγωνιστώ όσο και όπως μπορώ. Αποφάσισα, έτσι, να συμπλεύσω ήδη από το 2019 με ένα κίνημα που πίστευα ότι μπορώ να εμπιστευτώ και να βασιστώ στους στόχους του, οι οποίοι θα μπορούσαν να μας πάνε όλους ένα βήμα μπροστά! Προσωπική μου φιλοδοξία ήταν και είναι ο καλός αγώνας και η ομορφιά του!

Έλαβα μεγάλη στήριξη βγαίνοντας πρώτη στον συνδυασμό στον νομό Βοιωτίας και αισθάνθηκα μεγάλη χαρά ακόμα και από ανθρώπους που δεν γνώριζα, οι οποίοι επαινούσαν το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά προσπαθεί να αγωνιστεί χωρίς υστεροβουλία!!

Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη και στη λίστα της 25/6 προπορεύεται ένα άτομο που δεν ήταν στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο, ένας νατουραλιζέ Βοιωτός (στις προηγούμενες εκλογές ήταν τελευταίος σε σταυρούς στον νομό Φθιώτιδας και τώρα με εντολή του ιερατείου υποσκέλισε την ετυμηγορία του λαού της Βοιωτίας). Δεν είχα καμία απάντηση, διότι δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση.

Είδα να απαξιώνεται η πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία, να πληγώνεται η δημοκρατία που η επικεφαλής διαρκώς ευαγγελίζεται, να απουσιάζει η αξιοκρατία (δεδομένου ότι στη δημοκρατία την έννοια του άξιου εκπροσώπου του λαού την αποφασίζει ο λαός)και να αδικείται το γυναικείο φύλο, το οποίο ήταν άξιο αναφοράς, ορθώς μεν υποκριτικά δε, μόνο όταν έπρεπε να έχει θέση στο debate κομματικών αρχηγών.

Αισθάνθηκα ότι απογοήτευσα όσους συμπορεύθηκαν μαζί μου, αλλά και ότι εξαπάτησα τους Βοιωτούς συμπολίτες μου.

Σαν απόγονος οικογένειας αριστερών που έχει αγωνιστεί και βασανιστεί πολύ, δεν μου επιτρέπεται να συμβιβαστώ και να ενταχθώ σε ένα τέτοιου είδους σύστημα.

Έτσι, λοιπόν….αποχωρώ.

Αποχωρώ μη θέλοντας σε καμία περίπτωση, ούτε στο ελάχιστο, να τείνω χείρα βοήθειας σε έναν ακόμα τυχόν λαγό της πολιτικής.

Αποχωρώ όμως πάνω από όλα ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο !!!”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content