ΑΟ “Η Θήβα”: Ξεκίνημα με επιστροφή Νίκου Αργυρίου!

Ο έμπειρος, αμυντικός – αμυντικός μέσος, ο οποίος επιστρέφει στην Θήβα, αποτελεί την πρώτη μετεγγραφική κίνηση ενίσχυσης της ομάδας εν’ όψει της νέας σεζόν!

Με μια λιτή ανακοίνωση, που “λέει πολλά”, όμως, τα μέλη της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου “Η Θήβα” έκαναν γνωστή την πρώτη τους, ολοκληρωμένη, μετεγγραφική κίνηση, στα πλαίσια της, όσο το δυνατό περισσότερο, ενίσχυσης της ομάδας εν’ όψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας, στο οποίο, όπως όλα δείχνουν, έχει πολύ υψηλούς στόχους!

Ανακοίνωσαν την απόκτηση – επιστροφή στην ομάδα του Νίκου Αργυρίου, του έμπειρου αμυντικού – αμυντικού μέσου, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες… “συστάσεις” στους φίλους του ποδοσφαίρου της Βοιωτίας και όχι μόνο!

Η ανακοίνωση:

“Ξεκινάμε νωρίς…

Η ομάδα μας ανακοινώνει μια επιστροφή που θα φέρει χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας μας!!!

Νίκος Αργυρίου καλωσόρισες!!!”

Ο 29χρονος (04/04/1994), ποδοσφαιριστής, στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Σ. “Οπούντιος” Μαρτίνου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας!

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε: Α.Ο. Υπάτου (Γ’ Εθνική), Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελλίου (Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου, Α.Ο. Επισκοπή, Αναγέννησης Καρδίτσας, Ιωνικό, Α.Ε.Κ. και φυσικά Α.Ο. “Η Θήβα” (Γ’ Εθνική).

Ασφαλώς μια πολύ καλή κίνηση και μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα του ιστορικού σωματείου με έναν παίχτη… “πολυ-εργαλείο” ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις στους Γιάννη Καραμπά και Αγγελο Κυριάκου (οι οποίοι τον ξέρουν πολυ καλά) τόσο στην άμυνα όσο και στην μεσαία γραμμή.

starsports

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content