Αγγελική Νικολούλη για υπόθεση Πισπιρίγκου: Ας αφήσουμε αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα ασχοληθεί με την προφυλακισμένη μητέρα και τα νεκρά παιδιά της Πάτρας

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ», μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων επιστρέφουν στον «αέρα» του Mega σε λίγη ώρα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα ασχοληθεί μεταξύ άλλων με την υπόθεση της Πάτρας και την προφυλακισμένη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Λίγο πριν την επιστροφή του «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

H Αγγελική Νικούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκουσα για τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία. Προσωπικά καταννοώ την προσπάθεια της υπεράσπισης να κάνει τη δουλειά της ακολουθώντας μια ακραία, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, υπερασπιστική γραμμή. Ότι όμως και να λέμε εμείς, ότι και να γίνεται για εντυπωσιασμό, ίσως για την ουσία της ιστορίας αυτής, όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει, μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Κανένας άλλος. Και δεν μπορεί να επηρεαστεί η δικαιοσύνη από κανέναν. Μόνο τα στοιχεία που έχει θα δει όπως φαντάζομαι τόσα χρόνια το κάνει».

«Έχουμε κάνει και δικαστικό ρεπορτάζ και αστυνομικό ρεπορτάζ και έχουμε δει πως λειτουργούν. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε ρεπορτάζ αντικειμενικό τηρώντας τις λεπτές ισορροπίες» τόνισε η δημοσιογράφος.

«Σε λίγες μέρες είναι και η δίκη για την Τζωρτζίνα, την μεγάλη κόρη, για αυτό και πρέπει να κρατάμε με προσοχή τις ισορροπίες. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν. Αναφαίρετο δικαίωμα τους» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content