Ανατροπή στην Αράχωβα: «Ταυτοποιήθηκε ο δράστης… τους ξεγέλασε όλους»

Νεότερες πληροφορίες για τον θάνατο του χάσκι, Όλιβερ στην Αράχωβα. Νέα ανατροπή, πριν δοθεί το πόρισμα της ΕΛΑΣ.

Και ενώ αναμένεται το πόρισμα των Αρχών για τον θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για κακοποίηση ή επίθεση από άγρια ζώα, νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» από την πλευρά του ιδιοκτήτη του σκυλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, υπήρξαν μάρτυρες, οι οποίοι αποφάσισαν να μιλήσουν για όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Η πλευρά του ιδιοκτήτη του Όλιβερ και των φιλανθρωπικών σωματείων υποστηρίζουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα, ενώ σύμφωνα με την δικηγόρο Αθηνά Ανάσογλου, ο φερόμενος ως δράστης έχει ταυτοποιηθεί.

«Μετά από ανθρώπους που θέλησαν να μιλήσουν έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε. Την απάντηση πρέπει να τη δώσει η δικαιοσύνη βέβαια και όχι εμείς. Θα ζητήσουμε τα άτομα που έχουν την απάντηση να καταθέσουν και ήδη αρκετά άτομα έχουν καταθέσει».

«Ίσως είναι ζήτημα των Αρχών να θέλουν να δέσουν το συγκεκριμένο άτομο. Το όνομα έχει ακουστεί. Όλα δείχνουν αυτό το άτομο, όλα εξηγούν τους λόγους που το έκανε. Εγώ χθες ανατρίχιασα… Αλλά δεν μπορώ να το πω στον αέρα».

«Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή», κατέληξε η κ. Ανάσογλου.

Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές.

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

dnews

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content