Ανατροπή και Νίκη για τον Ερμή Σχηματαρίου κατά του Έσπερου Λαμίας (77-72)

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε τους φίλους του μπάσκετ σε αγωνία μέχρι τα τελευταία λεπτά, ο Ερμής Σχηματαρίου κατάφερε να επιβληθεί ενάντια στον Έσπερο Λαμίας με τελικό σκορ 77-72. Η αναμέτρηση, που διεξήχθη στον φιλόξενο χώρο του Σχηματαρίου, ήταν γεμάτη ανατροπές και συγκινήσεις.

Αρχικά, ο Έσπερος φάνηκε να κυριαρχεί, αφού πήρε μια εντυπωσιακή προηγούμενη διαφορά 14 πόντων, αλλά ο Ερμής δεν πτοήθηκε. Το καμάρι της Στερεάς Ελλάδας όπως συνηθίζουμε Με πείσμα και απίστευτη επιμονή, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία. Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου, με πρωταγωνιστές τους Γερομιχαλό, Ουγκοτσούκου και Μπράιαντ, έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό, ανατρέποντας το αρχικό εις βάρος τους σκορ και παίρνοντας τελικά τη νίκη.

Ένας από τους λόγους που σαν E-Sterea στηρίζουμε την άποψη για «Ασφυκτικά Γεμάτα Γήπεδα» είναι τα εντυπωσιακά παιχνίδια που προσφέρουν κάποιες Βοιωτικές ομάδες. Ο Ερμής Σχηματαρίου του Νίκου Οικονόμου, είναι μία τέτοια ομάδα που δείχνει θάρρος και αποφασιστικότητα, κρατώντας την αγωνία ζωντανή μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content