Ανασύρθηκαν 7 απανθρακωμένες σοροί από το εστιατόριο-υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί, σε κακή κατάσταση

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κύριος Βαθρακογιάννης πραγματοποίησε ενημέρωση στις 11:00 το πρωί για την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, οι ενέργειες των διασωστικών ομάδων επικεντρώνονται στο βαγόνι-εστιατόριο.

Από το συγκεκριμένο βαγόνι ανασύρθηκαν σήμερα 7 απανθρακωμένες σοροί, με τον επιβεβαιωμένο αριθμό νεκρών επιβατών να είναι 46.

Όπως είπε ο ίδιος, οι συνθήκες στο πεδίο είναι αρκετά δύσκολες.

Αρτοποιός: Δύσκολη η επιχείρηση στο 2ο βαγόνι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί, σε κακή κατάσταση

Για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση, στο βαγόνι όπου βρισκόταν το εστιατόριο, έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

Για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση, στο βαγόνι όπου βρισκόταν το εστιατόριο, έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Βλέπουμε ότι εκεί υπάρχουν άτομα. Δυστυχώς είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω της σύγκρουσης. Έχουμε τοποθετήσει δύο σορούς σε σάκους και γίνεται επιχείρηση ανάσυρσής τους. Εκεί βρίσκονται πολλοί άνθρωποι” τόνισε.

“Είναι μια δύσκολη επιχείρηση που θα έχει συνέχεια, γιατί θα πρέπει να παραδώσουμε όλους τους ανθρώπους στους συγγενείς τους” πρόσθεσε ο κ. Αρτοποιός αδυνατώντας, όπως είπε, να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στο βαγόνι, στο οποίο αναπτύχθηκαν οι πιο υψηλές θερμοκρασίες.

“Για κάποιο λόγο, άγνωστο ακόμα, παρουσιάστηκε πολύ μεγάλο πυροθερμικό φορτίο και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εκεί. Θα έχουμε νέα δεδομένα” κατέληξε.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content