Άμφισσα: Mπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε επιχειρήσεις στο βιοτεχνικό πάρκο

Οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην Άμφισσα συνεχίζονται, με όλα τα στοιχεία να παραπέμπουν σε Ρομα, από τους δυο καταυλισμούς που γειτνιάζουν με την Άμφισσα. Πρόσφατο κρούσμα, η επιχείρηση ΑΡΧΕΤΥΠΟ στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Άμφισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, σε δυο εταιρικά οχήματα που ήταν σταθμευμένα εντός του περιβάλλοντος χώρου της επιχείρησης ΑΡΧΕΤΥΠΟ, έσπασαν τα τζάμια, απέσπασαν τις μπαταρίες τους και αποπειράθηκαν να τα κλέψουν. Στην συνέχεια σε διπλανή επιχείρηση αποπειράθηκαν να κλέψουν όχημα εντός του περιβάλλοντος χώρου της επιχείρησης  και αφού δεν τα κατάφεραν, προκάλεσαν υλικές ζημιές και αφαίρεσαν την μπαταρία του οχήματος.

Δεν σταμάτησε η παραβατική δράση εκεί, αφού συνέχισαν κλέβοντας ένα μηχανάκι και  μερικά αλουμίνια από άλλη επιχείρηση. Επίσης ο ιδιοκτήτης του ΑΡΧΕΤΥΠΟ, όταν υπό καταρρακτώδη βροχή επισκέφθηκε το βράδυ την επιχείρησή του, εντόπισε δυο ανήλικα Ρομα, να κλέβουν βενζίνη από αυτοκίνητο της εταιρείας του, εντός του περιβάλλοντος χώρου. Μόλις τον είδαν τράπηκαν σε φυγή. Ο ίδιος έδωσε όλα τα στοιχεία στην Αστυνομία. Επίσης καταγγελίες έγιναν από τέσσερις επιχειρηματίες που έπεσαν θύματα κλοπών. Την Παρασκευή ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του Βιοτεχνικού Πάρκου Άμφισσας, θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Παναγιώτη Ταγκαλή για την μάστιγα των διαρρήξεων και των κλοπών στην περιοχή τους.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content