Αλίαρτος: O Γιώργος Νιάρος στο “πλευρό” του Γιώργου Αραπίτσα

Από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδυασμό μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019. Συμμετέχει ανελλιπώς ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου,έχει διατελέσει μέλος πολιτιστικών συλλόγων και είναι ενεργό μέλος του Δρομικού Συλλόγου ΑΛΙΑΡΤΙΣΤΑΣ με συμμετοχή στους μεγάλους Ιστορικούς και Αθλητικούς αγώνες που διοργανώνει ο Δήμος. Ο Γιώργος είναι υπάλληλος στον ΟΠΕΚΕΠΕ, είναι παντρεμένος με την Ράνια Μάμαλη,υπάλληλο της Τράπεζας Πειραιώς και έχει δύο παιδιά.Κατάγεται από την Ευαγγελίστρια και διαμένει στην Αλίαρτο.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Γιώργο.

Το Ήθος,η Εργατικότητα και οι Γνώσεις του καλού Φίλου και Συνοδοιπόρου από τις Δημοτικές εκλογές του 2019 Γιώργου Αραπίτσα,

με υποχρεώνουν να συμπορευτώ εκ νέου στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό “Πρώτα ο Δημότης”.

Η Συμμετοχή μου αυτή έχει ως μοναδικό σκοπό, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Δήμου, να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε το έργο των προηγούμενων Δημοτικών αρχών και να εντείνουμε τις προσπάθειες για την καθημερινότητα, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στην παροχή υπηρεσιών προς τους Δημότες, την βελτίωση και την ανάπτυξη των υποδομών. Παράλληλα θα πρέπει να αναζητήσουμε και να αναδείξουμε τις πολλές και μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην περιοχή μας και μπορούν να βοηθήσουν την ανάπτυξη του Δήμου μας και τον Δημότη.

Ευχαριστώ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ.ΝΙΑΡΟΣ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content