Αλέκος Στάικος: Ο Συνδυασμός ‘Συνεργασία για την Ανάπτυξη’ στο ΑΤ Θηβών και στο ΦΟ.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας

Κλιμάκιο του συνδυασμού του Αλέκου Στάικου με τίτλο “Συνεργασία για την Ανάπτυξη” πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, όπου παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.

Παρά τα φαινόμενα παραβατικότητας και τις ιδιαίτερες ανάγκες της περιοχής που ανήκει στο Αστυνομικό μας Τμήμα, οι αστυνομικοί δίνουν καθημερινό αγώνα για την διασφάλιση της ασφάλειας και την προστασία μας. Ο συνδυασμός του Αλέκου Στάικου επιδιώκει ακόμα πιο στενή και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του συνδυασμού “Συνεργασία για την Ανάπτυξη” συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή και τους εργαζόμενους του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Θήβας κ. Στάικος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων και το συνολικό σχέδιο δράσεων του φορέα. Εξέφρασε την εκτίμησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν προς την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη καινοτομιών και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να είναι πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Στάικου

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content