Αίγυπτος: Μητέρα σκότωσε και έφαγε τον γιο της – Ισχυρίστηκε ότι της έκαναν μάγια

Αίγυπτος: Μητέρα σκότωσε και έφαγε τον γιο της – Ισχυρίστηκε ότι της έκαναν μάγια

Μια γυναίκα στην Αίγυπτο κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και μάλιστα μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του, με την υπόθεση να συγκλονίζει τον αιγυπτιακό λαό.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο 17/06, στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που την ώθησε να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της. Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίκης, η μητέρα χτύπησε τρεις φορές το παιδί της στο κεφάλι με ένα ραβδί, με σκοπό να του αφαιρέσει τη ζωή. Για να κρύψει το έγκλημά της και να μην αποκαλυφθεί, τεμάχισε τη σορό και έβρασε κάποια μέλη, καταναλώνοντάς τα. Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέλη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content