7 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά Ελλάδα το τελευταίο 3ήμερο

(7) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Επτά άτομα και συγκεκριμένα πέντε ημεδαποί, ένας αλλοδαπός & μία ημεδαπή συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (1 άτομο), της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (1 άτομο), της Ο.Π.Κ.Ε. της Υ.Α. Λαμίας (1 άτομο), του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών (1 άτομο), της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (2 άτομα) και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου (1 άτομο).

Ειδικότερα, σε (6) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.   

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας. 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content