66 χρόνια Καρναβάλι Ορχομενού, 66 χρόνια επιτυχιών

66 χρόνια Καρναβάλι Ορχομενού, 66 χρόνια επιτυχιών

Διανύοντας μια επιτυχημένη, με μικρές παύσεις, πορεία 66 χρόνων το Καρναβάλι Ορχομενού έχει παγιωθεί στην συνείδηση των Στερεοελλαδιτών, και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να συρρέουν κατά χιλιάδες κάθε χρόνο στην πόλη του Ορχομενού για ένα αξέχαστο τριήμερο δικαιώνοντας τον τίτλο του σαν το μεγαλύτερο αλλά και το καλύτερο στην Κεντρική Ελλάδα. Με μπροστάρη τον Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο Ορχομενού και συνοδοιπόροι την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Ορχομενού  το τριήμερο 15-16-17 Μαρτίου πρόκειται  να κορυφωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου διοργανώνονται πολλά πάρτι στα τοπικά καταστήματα της πόλης του Ορχομενού και τις κατά τόπους τοπικές κοινότητες του Δήμου. Το Σάββατο 16 Μαρτίου η Νυχτερινή Παρέλαση, με ώρα έναρξης 7:00μμ, περιμένει τους επισκέπτες της πόλης του Ορχομενού να τους μυήσει στην Ορχομενίτικη αποκριά και την Κυριακή 17 Μαρτίου η Μεγάλη Παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων στις 4:00μμ επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις μεταξύ άλλων το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου και τα πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα καταστήματα της πόλης του Ορχομενού.

Είπαν για εμάς:

«Είμαι πολύ περήφανη που μπόρεσα κι εγώ να προσφέρω με τον τρόπο μου στην προβολή του τόπου σας και ιδιαίτερα στο καρναβάλι σας. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μου είναι πολύ συγκινητική και ειλικρινά δεν το περίμενα»

Λουίζα Γκουλιαμάκη, Reuters/ The Atlantic/ 15η καλύτερη φωτογραφία Καρναβαλιού για το 2011 στον κόσμο

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content