3ο Ράλλυ Βοιωτίας με επίκεντρο τα Σκούρτα: Νικητές οι Κεχαγιάς-Κουζιώνης

Το 3ο ράλλυ Βοιωτίας αποτέλεσε τον εναρκτήριο αγώνα του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος για το 2023. Ο αγώνας προσμετρούσε επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, στο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο νεοσύστατο Κύπελλο Αυτοκινήτων Legends.

Διοργανωτής το σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» με αρωγούς το δήμο Τανάγρας και την κοινότητα Σκούρτων.

Νικητές του αγώνα ήταν οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης με Skoda Fabia, oι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την εγκατάλειψη στην 3η ειδική των Αλέξανδρου Τσουλόφτα-Στέλιου Ηλία με Volkswagen Polo.

Δεύτεροι στη γενική κατάταξη τερμάτισαν οι Πέτρος Παντελή και Πάμπος Λαός με Citroen DS3 και τρίτοι Παναγιώτης Παραδείσης-Μιχάλης Φράγκου με Mitsubishi Lancer.

Στην κατηγορία F2 νικητές ήταν οι Σάββας Λευκαδίτης-Βαγγέλης Άκρατος με Peugeot 208. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι «Sassos»-Θοδωρής Βαββάς με Peugeot 206, ενώ τρίτοι ήταν οι Θεόδωρος Τσάκαλος-Απόστολος Κοτρώνης με Ford Fiesta.

Στα ιστορικά νικητές ήταν οι Αλέξανδρος Χαλιβελάκης-Θανάσης Παπαγεωργίου με Ford Escort. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Ευθύμης Χαλκιάς-Αδάμ/Νικόλαος Κόμνος με Νissan Pulsar, ενώ τρίτοι ήταν οι Δημήτρης Αμαξόπουλος-Χαρά Μωραΐτη με Toyota Corolla.

Στην κατηγορία Legends στο βάθρο βρέθηκαν τρία πληρώματα με Τοyota Yaris. Πρόκειται για τους Διονύση Γαζετά-Νίκο Κόντο, τους Γιάννη Γιαννακόπουλο- Γιάννη Φωτεινογιαννόπουλο και τους Θοδωρή Εγγλέζο-Κώστα Γρηγοριάδη.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr