Θήβα: Στην ιστορία πέρασε ο 15ος Δρόμος του Επαμεινώνδα με υπέροχες αναμνήσεις

Στην ιστορία πέρασε ο 15ος Δρόμος του Επαμεινώνδα με τις πιο ωραίες αναμνήσεις για όλους.

Ο πολυπληθέστερος από πλευράς συμμετεχόντων αφού στους δύο αγώνες (ημιμαραθώνιος και 6,8 χλμ ) έλαβαν μέρος 400 περίπου αθλητές αλλά και 100 παιδιά στους παιδικούς αγώνες. Τον αγώνα υποστήριξαν πάνω από 100 εθελοντές .

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο σύλλογος μας συμμετείχε με 80 αθλητές και 50 εθελοντές στο Δρόμο του Επαμεινώνδα .

Ο αγώνας φέτος έγινε στα πλαίσια του 2ου STEREA RUN και ήταν μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας και του ΣΔΥΜ.

Έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αναλαμβάνοντας κάθε χρόνο το οργανωτικό κομμάτι του αγώνα θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταφέραμε για μία ακόμη φορά να στήσουμε έναν αγώνα γιορτή για την πόλη μας και να αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους συμπολίτες μας όσο και στους εκατοντάδες επισκέπτες.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Θήβας για την άψογη συνεργασία που είχαμε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τους ακούραστους εθελοντές αλλά και τους χορηγούς που στηρίζουν την διοργάνωση.

Τις εθελοντικές ομάδες διάσωσης τους συλλόγους και την Αστυνομική Διεύθυνση που συμμετείχαν ο καθένας με το δικό τρόπο.

Τέλος ευχαριστούμε τους εκατοντάδες αθλητές που έλαβαν μέρος αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που έδωσαν το παρόν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας στα χωριά και στη διαδρομή του αγώνα για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των δρομέων.

Συνεχίζουμε δυναμικά να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content