Εγκαίνια της έκθεσης Levante στη Χαλκίδα

Συγκινητική και μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στα εγκαίνια της έκθεσης Levante στην οικία Βαίλου και στην έκθεση Ψηφίδες – Νίκος Σκαλκώτας στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Χαλκίδας.


Η υψηλή ανταπόκριση του κόσμου μας συγκίνησε ιδιαίτερα δίνοντάς μας τη δύναμη να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αντίστοιχες δράσεις, με σκοπό την προβολή της πόλης μας. Την πόλη των τρελών νερών, της ξεχωριστής γαστρονομίας, της διασκέδασης. Την πόλη της μοναδικής ιστορίας και του πολιτισμού που σκοπός μας είναι να αναδείξουμε.


Η επιμέλεια της έκθεσης Levante ήταν της Myth Euromed. Για τη Χαλκίδα υπεύθυνος σχεδιασμού ανέλαβε ο designer κος Ζήκος Γιάννης.


Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθει ο Ιταλός καλλιτέχνης κος Lusio Schiavon, ο Διευθυντής του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου κος Francesco Neri, ο Συντονιστής της Myth Euromed κος Alberto Cotrona, Ιταλοί Δημοσιογράφοι απο τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά πρακτορεία της Ρώμης όπως το RAI.


Μία οργάνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας, της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστιάσεως – Αναψυχής –Ψυχαγωγίας Ν. Ευβοίας ˵Ο Ξένιος Ζευς˶ και του Σύλλογου Πολιτών ˵Το Κάστρο˶ με την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Χαλκιδέων, του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, της Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ , του ΟΛΝΕ, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου και της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα.


Με την παρουσία τους μας τίμησαν :


Ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Χαλκίδας, ο Βουλευτής Ν. Ευβοίας κος Ζεμπίλης Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Εύβοιας κος Κελαιδίτης Γεώργιος, η Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Βαρδακώστας Κωνσταντίνος,ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα τουρισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού κος Μπουρμάς Ηλίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Χαλκιδέων κος Καραμούζης Πάνος και κος Καλαθέρης Αναστάσιος, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content