2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Fitness Challenge ο Θηβαίος Πόκας Θεόδωρος

Παραλίγο και πάλι φέτος να έχει την πρωτιά όπως πέρυσι αλλά για πολύ λίγο κατέκτησε την δεύτερη που εννοείται ότι και φέτος για ακόμα μία φορά μας έκανε περήφανους ο Θηβαίος πρωταθλητής μας Θεόδωρος Πόκας.

Πολλά συγχαρητήρια που αυτός ο Θηβαίος αθλητής μας χαρίζει στιγμές χαράς και περηφάνειας.

Στην Ηλιούπολη στο κλειστό στάδιο Γιάννης Κωστάκης το διήμερο 30-09-2023 και 01-10-2023, διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης, Fitness Challenge και Άρσης Δραμιων, υπό την Αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής και Fitness.

Την πρώτη μέρα των αγώνων διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Fitness Challenge, ο Θηβαίος Πόκας Θεόδωρος κατέκτησε την δεύτερη θέση στο άθλημα του Silver Fitness Challenge στην κατηγορία +40. Όπως δήλωσε δεν του βγήκε καλά ο αγώνας από την αρχή όπως ήθελε με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο τη Πρώτη θέση.

Τέλος ευχαρίστησε τους προπονητές Χάρη Βουρλιτη και Δημήτρη Χριστοδούλου του Αθλητικού Συλλόγου Νους και Δύναμη για την τεχνογνωσία που του έχουν δώσει για να συμμετέχει στους αγώνες σας αθλητής, τους δάσκαλους του στο Brazilian Jiu Jutsu Χρήστο Μαρκεζ και στο Sumo Γρήγορη Παπαδοπουλο

Επίσης ευχαρίστησε και το Γυμναστήριο Λιβαδειάς Black Onyx και τον ιδιοκτήτη αυτού Ντίνο Τριπλοπουλο, για την δυνατότητα που του έδωσαν να κάνει προετοιμασία για τους αγώνες στο χώρο τους, τον χορηγό του για την συμμετοχή στους αγώνες και ιδιοκτήτη του καταστήματος Quik Stop Coffee στο Πυρί Θηβών Παντελή Ισαρη.

Τέλος τον Αθλητικό Όμιλο Σείριος που για ένα ακόμα πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τα χρώματα του

Συγχαρητήρια και από όλη την Ομάδα του e-sterea

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content