Ό υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργύρης Σταθόπουλος, για την συνεργασία των κ. Στάικου και Παπαβασιλείου

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργύρης Σταθόπουλος, για την συνεργασία των κ. Στάικου και Παπαβασιλείου. 

”Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, πιστεύω πως είναι καιρός να συνεργαστούμε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη που όλοι αγαπάμε. 

Το πρώτο βήμα έγινε με την συνεργασία του κ. Στάικου, με τον κ. Παπαβασιλείου. Είναι δύο προσωπικότητες της Θήβας, που μπορούν να προσφέρουν και να φέρουν τη πόλη μας, στην θέση που της αξίζει! 

Οι εκλογές είναι σε λίγο καιρό και ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει ποια Θήβα θέλει. Έχουμε επιλέξει να ζούμε εδώ και έχουμε χρέος, πρώτα εμείς οι πολίτες, να φροντίζουμε την πόλη μας!  Ο συνδυασμός που δημιουργήθηκε χθες, με οδηγό τον Αλέκο και συνοδοιπόρο τον Γρηγόρη, είναι ικανός να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα για όλους μας! 

Υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορούμε ως πόλη να γίνουμε καλύτεροι, πολλά σημεία που μπορούμε να αξιοποιήσουμε προς όφελος του συνόλου. 

Είναι και οι δύο καταξιωμένοι άνθρωποι με ενδιαφέρον έργο και δράσεις στα κοινά. Πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να τους δώσει την ευκαιρία, να αποδείξουν, πως μπορούν να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Δήμο της Θήβας μας! ”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content