Ξεσηκωμός στη Βοιωτία για τον Ορέστη και την Όλγα – “Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός”

Κάλεσμα Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για συμμετοχή στη συγκέντρωση κατά έξωσης στη Θήβα

Ένα ακόμη σπίτι λαϊκής οικογένειας βρίσκεται στο στόχαστρο τραπεζών και funds. Αυτή τη φορά, μια τετραμελής οικογένεια στη Θήβα κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο, χωρίς στέγη, επειδή αδυνατεί να τα βγάλει πέρα με την ακρίβεια και τη μηνιαία δόση του δανείου της, παρά την τεράστια προσπάθεια που κάνει για την αποπληρωμή. Πόσο τραγικό εν έτει 2023, ο λαός να ζει με τον φόβο της απώλειας της πρώτης κατοικίας του από τους τραπεζίτες και τα κοράκια τους!

Η κυβέρνηση ήδη ένα μήνα και κάτι μετά τον σχηματισμό της συνεχίζει ακάθεκτη το εγκληματικό της έργο πατώντας πάνω στο πρόσφορο έδαφος που της έστρωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με σκοπό να ξεσπιτώνει τον λαό και να επιτίθεται σε κάθε εργατικό, λαϊκό δικαίωμα. Μας θέλουν σκλάβους, να δουλεύουμε 12 και 14 ώρες –ή και «νόμιμα» πλέον 16- για να συντηρούμε ένα σπίτι που δεν θα μας ανήκει, επειδή θα μας το έχουν πάρει τα funds!!

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας και όλο τον λαό της Λιβαδειάς στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 09 Αυγούστου στις 19:00 στην Θήβα (Καλλιθέας 9, Αγ. Θεόδωροι) για να βάλουμε φρένο στα αντιλαϊκά σχέδια των τραπεζών!

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Το ΔΣ

Λιβαδειά, 08.08.2023

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content