ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Μια οφειλόμενη απάντηση σε ανακοίνωση για τη Μακεδονία

enotiki kinisi

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μια οφειλόμενη απάντηση …
Από μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση των εθνομηδενιστών της «Πρωτοβουλίας» σχετικά με το ψήφισμα της ΕΛΜΕ Βοιωτίας για τη Μακεδονία μαθαίνουμε ότι:  
τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ δεν μπορούν να έχουν άποψη για τα δικά μας εθνικά θέματα, μπορούν όμως να έχουν θέση για τα εθνικά θέματα άλλων λαών π.χ. συμπαράσταση σε Κούβα, Βενεζουέλα κ.α.  
οι ένθερμοι υποστηρικτές της επιλεκτικής νατοϊκής παρέμβασης στην πρώην Γιουγκοσλαβία, σήμερα ενδιαφέρονται για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών στα Βαλκάνια!
οι χθεσινοί «ασυμβίβαστοι αντι-ιμπεριαλιστές» μετατράπηκαν σε «εντολοδόχοι» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης
κάποιοι δεν γνωρίζουν τίποτα για το ψευδομακεδονικό αλυτρωτισμό των Σκοπίων και την παραχάραξη της Ιστορίας
κάποιοι δεν γνωρίζουν τίποτα για το κράτος των Σκοπίων και το ρόλο του ως προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια
κάποιοι μας λένε ότι «το όνομά μας και η Ιστορία μας ΔΕΝ είναι η ψυχή μας», είναι οι ίδιοι που έχουν δώσει τη ψυχή τους για μια καρέκλα!
τολμούν να λένε ότι το ψήφισμα της ΕΛΜΕ Βοιωτίας για την Μακεδονία διχάζει, εκείνοι που δίχασαν τον ελληνικό λαό με το φανατισμό και τα ψέματά τους!
Αιδώς Αργείοι !!

ΥΓ. Ένας σύγχρονος δημοκρατικός πατριωτισμός απαλλαγμένος από εθνικιστικές ακρότητες είναι, σήμερα, ο απαραίτητος ενωτικός δρόμος.
Και συμφωνούμε σε ένα σημείο με την ανακοίνωση: "στα συλλαλητήρια όταν κατεβαίνουμε πρέπει να ξέρουμε με ποιον συμπορευόμαστε!"  Ας μας θυμίσουν, λοιπόν,  με  ποιους ακραίους  συμπορεύτηκαν  εκείνοι στα  συλλαλητήρια  και  τους «αγανακτισμένους», ποιους  νομιμοποίησαν  πολιτικά  και τους οδήγησαν τελικά μέσα στη Βουλή !!   

KTEL THIVAS

kotsovolos 300x150

theseis ergasias


taverna mpampis aliki viiotias

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
DIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ
stratopedo thiva 189 aggelies

 papadimitriou kardiologos thiva ban

 

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK


San Antonio