TIGKAS MPANERne

2018 Έτος Πολιτικής Αφύπνισης: Ενισχύστε το αδιάρρηκτο μέτωπο εθνικής αντίστασης για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

karakostas sinenteyksi

Τέτοιες μέρες ακριβώς ένα χρόνο πριν, οι πολιτικές ηγεσίες του «δημοκρατικού» τόξου καλλιεργούσαν στον δοκιμαζόμενο Λαό μας προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον, με ανάπτυξη και ευημερία στα πλαίσια πάντοτε μιας κίβδηλης και ψευδεπίγραφης ασφάλειας που παρέχεται τάχα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην δύση πλέον του 2017, η ανησυχία όλων δεν αφορά τόσο την διάψευση των προσδοκιών για το έτος που φτάνει στο τέλος του αλλά κυρίως όσα δραματικά και εθνικά επιζήμια εκτιμάται πως θα συμβούν εντός του 2018.

Οι οιωνοί, κάθε άλλο παρά θετικοί είναι. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας φτάνει στην κορύφωσή του και δεν απομένει παρά να σφραγιστεί μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Η πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα σηματοδότησε την άτακτη υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης επί του συνόλου των ζητημάτων που η Τουρκία θέτει επιτακτικά προς διαπραγμάτευση. Η οικονομία βρίσκεται σε τέλμα από το οποίο φαίνεται αδύνατο να εξέλθει καθώς η σημερινή κυβέρνηση, όπως έπραξαν και οι προκάτοχοί της, ενεργεί ξεκάθαρα όχι προς εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος αλλά προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών, των ουσιαστικών κυρίαρχων της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Κατά τραγική ειρωνεία, την ίδια περίοδο κατά την οποία η κυβέρνηση της αριστεράς χρηματοδοτείται αφειδώς προκειμένου να εγκαθιστά μονίμως στην Πατρίδα μας χιλιάδες μουσουλμάνων δήθεν προσφύγων, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο αριθμός των συμπατριωτών μας που ζουν στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Επιπλέον, μόλις την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων Σύριζα-ΑΝΕΛ πανηγυρικά ψήφισε την ποινικοποίηση της αντίδρασης επί των πλειστηριασμών κατοικιών, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι πως μαρξισμός και φιλελευθερισμός συνιστούν τις δύο όψεις του αυτού νομίσματος: της ανελέητης καπιταλιστικής επέλασης και της επιχειρούμενης εκρίζωσης του Ελληνικού Πνεύματος από τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγαλούργησε επί αιώνες.

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

Από πολιτικής σκοπιάς, το έτος 2017 συνέβαλε στο να αποκαλυφθούν αυταπάτες και προπαγάνδα σειράς δεκαετιών: οι «κοινωνικοί αγωνιστές» της αριστεράς κατέστησαν εαυτούς τους νεκροθάφτες του κοινωνικού Κράτους, ανταγωνιζόμενοι σκληρά τους φιλελεύθερους της ΝΔ και του κλεφτοΠΑΣΟΚ σε αναλγησία και μίσος κατά συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων. Στην αντίπερα όχθη, η ΝΔ έριξε τις μάσκες της «εθνικοφροσύνης» συνεργώντας σε όσα αντεθνικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια πέρασαν από τη βουλή. Εάν κάτι αναμφίβολα ανεδείχθη μεγαλειωδώς εντός του 2017, είναι το γεγονός πως εντός του κοινοβουλίου υπάρχει μια μονάχα πολιτική δύναμη η οποία απέμεινε να μάχεται για τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδος μας, ορθώνοντας απέναντι στο συνονθύλευμα των εκπροσώπων της παγκοσμιοποίησης ένα αδιάρρηκτο μέτωπο Εθνικής Αντίστασης: είναι η Χρυσή Αυγή.

Από το 2015 ακόμη, γράφαμε τα εξής ενδεικτικά, τα οποία επιβεβαιώνονται απόλυτα με την πάροδο του χρόνου:

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Λαός μας αδυνατεί να διακρίνει τα σημεία που αποδεικνύουν την Αλήθεια, την οποία προβλέπει και ομολογεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εάν λοιπόν τα φτωχά λαϊκά στρώματα ευελπιστούν πως η διεθνιστική αριστερά των νεόπλουτων θα οδηγήσει στη λύση των μυρίων προβλημάτων τα οποία εκείνη μαζί με τη ψοφοδεξιά δημιούργησε, τότε δεν έχουμε άλλο τι να κάνουμε παρά να τα αφήσουμε να διαψευστούν οικτρά. Θα παραμείνουμε συνεπείς στις θέσεις και στις διακηρύξεις μας, μέχρις ότου και ο τελευταίος Έλληνας αντιληφθεί πως το αντίπαλο δέος της βαρβαρότητας, μαρξιστικής και φιλελεύθερης, είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός»!

Η Βαρβαρότητα, φιλελεύθερη και μαρξιστική, θα διαρκεί λοιπόν και θα συντηρείται όσο ο Λαός μας θεωρεί πως η αποχή από τη λήψη αποφάσεων συνιστά απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Στην πραγματικότητα κανενός απατεώνα το αυτί δεν ιδρώνει και δεν ιδρώνει διότι ακριβώς η αποχή του δίνει την ισχύ να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

Επανερχόμαστε σε όσα περισσότερο επίκαιρα παρά ποτέ γράφαμε το 2015:

 

«Αν στα μέσα του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ου, η σοσιαλιστική θεωρία κέρδιζε συνεχώς έδαφος υποσχόμενη έργα -τα οποία εν τέλει ουδέποτε εφαρμόσθηκαν από τα μαρξιστικά και σοσιαλδημοκρατικά καθεστώτα- τα οποία συνόψιζε στο σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», τότε στη σύγχρονη εποχή όπου τα δόγματα φιλελευθερισμού και μαρξισμού συμπλέουν κατεδαφίζοντας Πατρίδες και Λαούς, το σύνθημα «Λαϊκός Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα» κρίνεται ως το μέγιστο δίλημμα εκείνων που επιθυμούν να αγωνιστούν για να επιβιώσουν».

ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ας αγωνιστούμε συνεπώς το Νέο Έτος, για να το καταστήσουμε έτος Πολιτικής Αφύπνισης του δοκιμαζόμενου Λαού μας. Έτος συνειδητοποίησης πως η Τυραννία δεν πέφτει με προσευχές και ευχολόγια αλλά με διαρκή και ακατάπαυστο Πολιτικό Αγώνα σε πόλεις και χωριά, σε χώρους εργασίας και σε σχολεία, σε πλατείες και σε γειτονιές όπου οι συμπατριώτες μας βιώνουν την εκδικητική πολιτική ενός αντεθνικού, ξενοκίνητου Κράτους.

Περιφρονήστε τους δειλούς που αναζητούν «ηγέτες» μέσα από δελτία ειδήσεων και κιτρινοφυλλάδες, προσπαθώντας να δώσουν άλλοθι στην αδράνειά τους. Οι Εθνικιστές διαθέτουν ένα αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα που φοβούνται όλοι ανεξαιρέτως οι υπεύθυνοι της δυστυχίας σου, μια Σημαία που δεν υπεστάλη ποτέ και έναν ασυμβίβαστο Αρχηγό που θα μας οδηγήσει στη Νίκη: Έλα μαζί μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ευάγγελος Καρακώστας

estereaWebp.net gifmaker

TIGAS ANNA

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

TOLIS  FOURNOS

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK