TIGKAS MPANERne

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΙΠΠΟΤΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ», MONSIEUR PAPANDREAU (ΠΑΠΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ)

karakostas vouli11

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΙΠΠΟΤΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ», MONSIEUR PAPANDREAU (ΠΑΠΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ)

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Ένας εσμός βολεμένων αχυρανθρώπων της μασονοδεξιάς, βλέπει τη χώρα να οδηγείται στο γκρεμό από τη μαρξιστική πανούκλα που κυβερνά, αλλά παρά ταύτα βάλλει κατά της Χρυσής Αυγής, επί ματαίω επιχειρώντας να την ταυτίσει με τα σταλινικά απολιθώματα στα οποία η ΝΔ παρέδωσε τα κλειδιά του Κράτους. Καλοπληρωμένοι κονδυλοφόροι, στρατευμένοι δημοσιογράφοι, επίορκοι δικαστικοί που δέχονται «παραινετικά» τηλεφωνήματα από πρωθυπουργούς και υπουργούς Δικαιοσύνης, Θεοί και Δαίμονες, όλοι με λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής. Αισίως στον κύκλο των συκοφαντών μας και ένας… Ιππότης της Τιμής της γαλλικής δημοκρατίας, ο οποίος χαρακτηρίζει πνευματικά ανάπηρους εκείνους που διακρίνουν στο Κίνημά μας την τελευταία του Έθνους ελπίδα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Ο λόγος για κάποιον κύριο Α. Παπανδρόπουλο, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας και γεννηθέντα εις Ψυχικόν, ο οποίος εργάστηκε επί 30 έτη στον ΔΟΛ, ναι τον ΔΟΛ που δανειζόταν αφειδώς από τις τράπεζες για να γλείφει τις κυβερνήσεις και να εξαπατά το εκλογικό σώμα, το ΔΟΛ που φέσωσε τον Ελληνικό Λαό για να πληρώνονται «σκληροί με την εξουσία» αρθρογράφοι, όπως ο εν λόγω Ιππότης! Γράφει η πένα του Ιππότη σε άρθρο υπό τον τίτλο «Ποια παγίδα στήνουν στον Μητσοτάκη»:

«Κάποιοι άλλοι, για να τιμωρήσουν δήθεν τον Αντώνη Σαμαρά, πήγαν προς τα αλαλάζοντα κύμβαλα της Χρυσής Αυγής, προσφέροντας εισόδημα και άλλα παρόμοια στους Μιχαλολιάκους, Κασιδιάρηδες, Καρακώστες και άλλους, που παρά την κρίση βολεύτηκαν μια χαρά». Και συνεχίζει παρακάτω:

«Η Χρυσή Αυγή, για παράδειγμα, δεν είναι προϊόν του μνημονίου όπως λανθασμένα πιστεύεται. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτιστικής ισοπέδωσης που επεβλήθη στην χώρα από αδίστακτους και χυδαίους πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς και άλλους δήθεν αστούς, οι οποίοι στον βωμό του εύκολου κέρδους και της φιγούρας προώθησαν την ιδιωτεία και την χυδαιότητα.

Και αν κάποιοι από αυτούς κολυμπούν σήμερα στο χρήμα, αυτοί που τούς παρακολουθούσαν μαγεμένοι και ακόμα τούς παρακολουθούν, είναι πια πνευματικά ανάπηροι και δικαίως παίρνουν για τρόπαιο τον Κασιδιάρη, τον Πολάκη, τον Καρανίκα, τον Μπαρμπαρούση και τα βοθρολύματα κάποιων Μέσων μαζικής επικοινωνίας».

Εάν απευθυνόταν στα κοσμικά σαλόνια των Παρισίων, τότε ίσως να είχε κάποια δόση απήχησης η χυδαία του προπαγάνδα. Επειδή όμως απευθύνεται σε ανθρώπους με Τιμή και Αξιοπρέπεια, του αρμόζει απάντηση στη γλώσσα που γνωρίζει.

Monsieur Papandreau,

Λαμβάνω το θάρρος να απαντήσω στο λιβελογράφημά σας μιας και με αναφέρετε και προσωπικά. Παρότι είστε -όπως διαβάζω- Ιππότης, δεν χρειάζεται να φορέσω πανοπλία για να αντικρούσω τα αισχρά σας ψεύδη, ψεύδη γεμάτα με το μίσος που διακρίνει πάντοτε τους βολεμένους εξουσιαστές κατά των επαναστατών.

Δεν είχα μέχρι τούδε την Τιμή να υποστώ τις διώξεις του Καθεστώτος που υπηρετείτε, όπως συνέβη με τους Συναγωνιστές μου. Γνωρίζω όμως ότι εκείνοι που «παρά την κρίση βολεύτηκαν μια χαρά», φυλακίστηκαν παράνομα και αντισυνταγματικά επί 18 και 12 μήνες, διότι όπως αποκάλυψε ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης που υποστηρίζατε, «έκοβαν ψήφους από τη ΝΔ». Θα ήθελα πραγματικά να σας δω να «βολεύεστε» κατά τον ίδιο τρόπο για να συζητήσουμε από νέα, πραγματική και όχι φαντασιακή βάση. Δράττομαι όμως της ευκαιρίας, να σας απευθύνω ένα κρίσιμο ερώτημα: τί ακριβώς έχετε εσείς θυσιάσει για τις Ιδέες σας; Τα γαλλικά ή το πιάνο; Ρητορικό το ερώτημα, ερώτημα στο οποίο δεν δύναται να απαντήσει κάποιος που παριστάνει τον Ιδεολόγο ενώ μοναδική του Ιδέα είναι το χρήμα και η μπουρζουαζίδικη καλοπέραση.

Καλή η μπουρζουαζία monsieur Papandreau, αλλά είναι για λίγους. Για λίγους που στις πλείστες των περιπτώσεων πλουτίζουν υπέρμετρα και ηδονικά, εις βάρος των πολλών. Για λίγους που τρέμουν την εθνική πρωτίστως αφύπνιση του Λαού μας, διότι απειλείται η Τυραννία που έχουν επιβάλλει σε ένα ολόκληρο Έθνος. Πάει πολύ όμως,monsieur Papandreau, να χαρακτηρίζετε την Χρυσή Αυγή ως «αποτέλεσμα της πολιτιστικής ισοπέδωσης που επεβλήθη στην χώρα από αδίστακτους και χυδαίους πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς και άλλους δήθεν αστούς». Διότι αν κάποιος έχει το προνόμιο να επιβάλλει, αυτή είναι η εξουσία και η εξουσία monsieurείστε εσείς!

Προσπερνώ άνευ σχολιασμού την επιχειρούμενη ταύτιση Πολάκη και Καρανίκα με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν πείθει ούτε Αλγερινό, πολιτογραφημένο Γάλλο, που πυρπολεί τα προάστια του Παρισιού. Αν και δεν τυγχάνω Ιππότης της Τιμής (της ποιάς;) της γαλλικής δημοκρατίας, σας θέτω ένα ερώτημα προς προβληματισμό: εάν το κόμμα σας (η ΝΔ) δεν εξαπέλυε τις αντισυνταγματικές και συνεπώς παράνομες, πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής το Σεπτέμβριο του 2013, θα έβλεπε ποτέ η σύμμαχός σας (στο μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής) αντεθνική αριστερά, ποσοστά της τάξεως του 36%; Αν για κάτι μπορείτε να κατηγορήσετε την Χρυσή Αυγή είναι για το γεγονός ότι έριξε την Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου με τις ψήφους των φυλακισμένων βουλευτών της. Για την ανάληψη όμως της εξουσίας από τη μνημονιακή Χούντα Τσίπρα-Καμμένου, την αποκλειστική ευθύνη την φέρετε εσείς και η παράταξή σας! Αφήστε λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα monsieur Papandreau, διότι η γαλλική δημοκρατία που σας έχρισε, βλέπει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τόσο τον Σαμαρά χθες όσο και τον Τσίπρα σήμερα: ως πιστούς υπηρέτες των συμφερόντων της.

Εκείνοι τους οποίους χαρακτηρίζετε ως «πνευματικά ανάπηρους», είναι όσοι αρνούνται να συμβιβαστούν στην ιδέα της αέναης σκλαβιάς. Εκείνοι που αρνούνται να δώσουν το αίμα τους στη Διεθνή των φίλων σας τραπεζιτών και τοκογλύφων. Κυρίως όμως, εκείνοι που δεν ανέχονται πλέον, να θησαυρίζουν σε βάρος τους πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και μεγαλοαστοί που παριστάνουν τους σοφούς, εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν ελεύθερα και δημοκρατικά να εγκαταλείψουν τον διεθνιστικό, φιλελεύθερο λαϊκισμό για να στραφούν συνειδητά προς τον Εθνικό Ρεαλισμό. Εκείνοι που δεν πιστεύουν στους ξένους «σωτήρες» που εσείς τους πλασάρετε, αλλά αναγνωρίζουν πως της Πατρίδος η σωτηρία βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα δικά τους χέρια.

Monsieur Papandreau,

Κάτι καλό θα προσφέρατε στη γαλλική δημοκρατία για να σας χρίσει Ιππότη. Για την προσφορά σας στο Ελληνικό Έθνος όμως, δεν θα πρέπει να ονειρεύεστε άλλον τίτλο παρά μόνον εκείνο του Γελωτοποιού, ο οποίος και θα σας αποδοθεί όταν το Κράτος αυτό ξαναγίνει Εθνικό. Θα έλεγα του ιπποκόμου, αλλά αντιλαμβάνομαι πως βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την μεγαλοαστική σας καταγωγή και δεν είναι του τύπου σας. Επιτρέψατέ μου όμως, να σας δώσω μια συμβουλή: μην βγάλετε την πανοπλία σας και μην αφήσετε το ξίφος σας, monsieur Ιππότη ενός Στρογγυλού Τίποτα. Οι «πνευματικά ανάπηροι» αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και δεν έρχονται και με τις καλύτερες για την μπουρζουαζία διαθέσεις. Μήπως να ετοιμάζετε βαλίτσες για Γαλλία;

Κωνσταντίνος Μπακομήτρος

estereaWebp.net gifmaker

koropouli2

TIGAS ANNA

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΗΒΑ

farmakio

lempesis

monomaxoi

camora

 

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

{module[208]}Αναφέρει η σημερινή έκθεση του Κ&Ep...
{module[208]}Σύμφωνα με το patrastimes, ο αξιωματικός κ&a...

milipede

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Απόψεις και σχόλια

14 Φεβρουαρίου 2019
12 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK