ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

KAPI LIVADEIAS

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων για τα μέλη του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων με τίτλο “Γαϊτανάκι στη Λιβαδειά 2018” στο εστιατόριο “Ύψιλον”.  Τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.
Η Δημοτική Αρχή παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για τη δημιουργία συνθηκών που συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση και την αναψυχή της τρίτης ηλικίας, προσφέροντας δυνατότητες για συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ σε εκδρομές και ψυχαγωγικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Κυπραίος και Νικόλαος Τζουβάρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτριος Τόλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέλιος Σαλαπατάρας και ο μαέστρος της χορωδίας του ΚΑΠΗ κ. Στέλιος Βαράκης.  Επίσης, παρευρέθηκαν η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κ. Αναστασία Τουγουντζόγλου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη.
 

KTEL THIVAS

kotsovolos 300x150

theseis ergasias


taverna mpampis aliki viiotias

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
DIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ
stratopedo thiva 189 aggelies

 papadimitriou kardiologos thiva ban

 

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK


San Antonio