Διανομή πορτοκαλιών και πατάτας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων

portokalia1 3

Ο Δήμος Λεβαδέων με μέριμνα του Κοινωνικού Παντοπωλείου διένειμε κατά το χρονικό διάστημα 24 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2017 περίπου 21 τόννους πορτοκάλια εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία  διατέθηκαν από την Οργάνωση Παραγωγών Φρούτων Ε.Α.Σ. Αργολίδος – ΡΕΑ στο πλαίσιο του προγράμματος “Αποσυρόμενων Προϊόντων”.
Τα πορτοκάλια διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Λεβαδέων, στα Ιδρύματα ΑΡΩΓΗ, ΕΠΑΨΥ, ΕΚΕΨΥΕ, Αγία Ταβιθά και Εστία Μητέρας, σε Σχολεία Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, στο Επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ και στον Σύλλογο Τριτέκνων Λιβαδειάς.
Επίσης, ο Δήμος Λεβαδέων κατά το χρονικό διάστημα 24 – 30 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποίησε διανομή πατάτας, κατόπιν της ευγενικής δωρεάς της εταιρίας Καβά Χρήστου Ε.Π.Ε., στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεβαδέων, του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ και στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Λεβαδέων.  Η διανομή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την καθοριστική βοήθεια του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Μπακομήτρου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Επίσης ευχαριστούμε τις εθελόντριες και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην διανομή των παραπάνω ειδών στους ωφελούμενους, στα ιδρύματα, στα σχολεία και στους συλλόγους της πόλης μας.


KTEL THIVAS

lemonakos baner

cosmosbamer

theseis ergasias


taverna mpampis aliki viiotias

megas security ypiresies.asfaleias thiva2 ban

anifantis1 001

 

 

 

mediahost

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
DIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ
stratopedo thiva 189 aggelies

 papadimitriou kardiologos thiva ban

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK


San Antonio