Την Παρασκευή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λιβαδειά

PROGRAMMA 1

"Χριστούγεννα 2017" στο Δήμο Λεβαδέων. Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων, σκορπώντας χρώμα, άρωμα, μελωδίες και γεύσεις Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης της Λιβαδειάς.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19.30 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τη δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, στην Κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.

Η Δήμαρχος αμέσως μετά θα βραβεύσει τους μαθητές των οποίων οι ζωγραφιές κοσμούν τη Χριστουγεννιάτικη αφίσα και τις ευχετήριες κάρτες του Δήμου.

Η γιορτή θα συνεχιστεί με Παραδοσιακά κάλαντα από την παιδική χορωδία, την ορχήστρα και το τμήμα μουσικής προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς και επιλεγμένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειάς.

Τη σκυτάλη θα παραλάβει το εξαιρετικό συγκρότημα 1, 2, 3 Swing το οποίο θα αναλάβει να γεμίσει την ατμόσφαιρα με γιορτινούς και ρυθμικούς ήχους swing, pop και rock.

Παράλληλα στο χώρο της πλατείας ο Δήμος θα φροντίσει να υπάρχουν χριστουγεννιάτικα κεράσματα για τους παρευρισκόμενους.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων, σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους του τόπου, θα συνεχιστεί ως τις 5 Ιανουαρίου 2017, σε διάφορους χώρους του Δήμου Λεβαδέων, αλλά και στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου, οι οποίες θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια των εορτών.

 

 

KTEL THIVAS

kotsovolos 300x150

theseis ergasias


taverna mpampis aliki viiotias

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
DIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ
stratopedo thiva 189 aggelies

 papadimitriou kardiologos thiva ban

 

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK


San Antonio