Πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

politexneioekdhloseis

Πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, ημέρα επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ομιλία – συζήτηση για την ζωή του αγωνιστή της εξέγερσης κατά της δικτατορίας δολοφονηθέντος από τα όργανα της Χούντας συμπατριώτη μας, από το Δίστομο, φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών Γιάννη Καΐλη. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Λεβαδέων, τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου και τον Πολιτισμικό Σύλλογο Διστόμου.
Στον ίδιο χώρο, κατά το χρονικό διάστημα 10 – 17 Νοεμβρίου 2017, λειτούργησε έκθεση με έργα του Γιάννη Καΐλη, την οποία επισκέφθηκαν περισσότεροι από 750 πολίτες και μαθητές από σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.
Επίσης, λίγο νωρίτερα στον Κινηματογράφο Φίλιππος πραγματοποιήθηκε η προβολή των ταινιών “Lidice”, η οποία απευθυνόταν σε μαθητές Λυκείου και “Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα” που απευθύνονταν σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, με ελεύθερη είσοδο. Τις ταινίες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός μαθητών.
Μετά την προβολή της ταινίας “Lidice” ακολούθησε ομιλία με τους μαθητές από τον σκηνοθέτη και ειδικό επικοινωνίας κ. Μάρκο Χαρίτο με θέμα “Η καταστροφή του Lidice από τα ιστορικά γεγονότα στον κινηματογράφο”.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Λεβαδέων, την Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και το αρχείο Ιωάννη Ε Σταμούλη.

KTEL THIVAS

lemonakos baner

cosmosbamer

theseis ergasias


taverna mpampis aliki viiotias

megas security ypiresies.asfaleias thiva2 ban

anifantis1 001

 

 

 

mediahost

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
DIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ
stratopedo thiva 189 aggelies

 papadimitriou kardiologos thiva ban

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK


San Antonio