TIGKAS MPANERne

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από την εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς

gel 2 l

Την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, η ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς επικράτησε της αντίστοιχης των εκπαιδευτηρίων Νέας Γενιάς Ζηρίδη στον μικρό τελικό του final four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ποδοσφαίρου, που διεξήχθησαν στην Ξάνθη πετυχαίνοντας 3η Πανελλήνια διάκριση.

Πρόκειται για μια διάκριση, η οποία είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Δεν στηρίχθηκε σε έναν, αλλά σε πολλούς.

 


Εκ μέρους λοιπόν της εκπαιδευτικής κοινότητας του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς: των μαθητών και των μαθητριών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού του Σχολείου εκφράζουμε τα:

Θερμά συγχαρητήρια στους 24 μαθητές που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια είτε αγωνίστηκαν σε κάποιους είτε σε όλους τους αγώνες: Βήχος Παναγιώτης-Μαρίος (ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο final four της Ξάνθης), Ζωγράφος Ιωάννης-Σταύρος, Παχούμης Χρήστος, Αργυρίου Κωνσταντίνος, Μίχος Τριαντάφυλλος, Ματσοτάι Παρασκευάς, Ιωάννου Ανδρέας, Μπέλλος Γεώργιος – Αλέξανδρος, Λίοντος Λουκάς, Πούλος Οδυσσέας, Χασάι Κλίντις, Σόρες Αράλντο, Χριστοδούλου Νικόλαος, Λούλος Βασίλειος, Παντίσκος Παναγιώτης, Σολωμός Άγγελος, Τσάγκας Ηρακλής, Κολοβός Απόστολος, Κολιούκος Δημήτριος, Κολιούσης Ιωάννης, Στάμου Χρήστος, Κοσμίδης Λουκάς, Ποιητάρης Δημήτριος, Καρανάσος Κωνσταντίνος

Θερμά συγχαρητήρια στις οικογένειές τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς –προπονητές του Σχολείου, τον κο Σκαπέτη Δημήτριο και τον συνεργάτη του κο Βελούδιο Ιωάννη.

 


Θερμά συγχαρητήρια στους συλλόγους, στους προπονητές και στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που γαλούχησαν και εκπαίδευσαν αυτά τα παιδιά ώστε να μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο και κυρίως στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.
KAΦΕΣ - ΣΝΑΚ - ΓΛΥΚΟ
Aυλίδος 62-68 ΘΗΒΑ
DELIVERY 2262 023230
Ωράριο: 4:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

beanbrothers


Ευχαριστούμε θερμά:
Τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κο Δημητρίου Χρήστο για το προσωπικό του ενδιαφέρον ως προς τη συμμετοχή της ομάδας στο final four της Ξάνθης.

Το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο Καρκάνα Αλέξανδρο, την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων και την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας για τη διοργάνωση.

Την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ν. Ξάνθης για την φιλοξενία και τη διοργάνωση του final four.

 


Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κα Πούλου Γιώτα, το Δήμαρχο Αλιάρτου κο Ντασιώτη Γιώργο , το Δήμαρχο Ορχομενού κο Λουκά Υπερήφανο και τα επιτελεία τους για την παραχώρηση των αγωνιστικών χώρων.

Την κορυφαία ομάδα της Στερεάς Ελλάδας Α.Π.Ο.Λεβαδειακός Π.Α.Ε. για την αποδέσμευση των μαθητών – αθλητών από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην ομάδα, ώστε να μπορούν να δώσουν το παρόν στο σχολικό πρωτάθλημα και την γενικότερη υποστήριξη αυτής της προσπάθειας καθώς και τους Ποδοσφαιρικούς Συλλόγους του Νομού Βοιωτίας στους οποίους αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν οι υπόλοιποι μαθητές της σχολικής μας ομάδας : Ύπατο, Κυπαρισσός Αντίκυρας, Υψηλάντης, Νίκη Λαφυστίου, Πήγασος Αγίας Άννας, Αθλητική Πολιτεία, Μπόκα Λιβαδειάς.

Τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς κο Λαμπρόπουλο Δημήτριο για τις διευκολύνσεις μετακίνησης της σχολικής μας ομάδας.

Το τουριστικό γραφείο ΤΣΟΤΡΑΣ – TRAVEL, για το λεωφορείο που διέθεσε για την άνετη μετακίνηση της αποστολής της σχολικής μας ομάδας στο final four της Ξάνθης.
Τον κο Σωτηρόπουλο Δημήτριο και το Star Κεντρικής Ελλάδας για τη δημοσιογραφική κάλυψη.

Ο Διευθυντής
της Σχολικής Μονάδας

Χρήστος Κυρ. Δαμιανίδης
M.Sc Φυσικής Αγωγής

 


 

estereaWebp.net gifmaker

TIGAS ANNA

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΗΒΑ

farmakio

monomaxoi

camora

 

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

milipede

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK